Doe mee met deze enquete

En win een gratis vakantie!

Vul de enquete in en win een verblijf bij Yelloh Villages

Yelloh Village heeft aan mij gevraagd of jullie willen helpen bij hun grote kampeeronderzoek. Ze willen graag weten wat jij belangrijk vindt als je gaat kamperen of bijvoorbeeld in een accommodatie op de camping verblijft (glamping). Het is een vrij kleine moeite, maar vooral leuk is dat je een verblijf op een van hun campings kunt winnen! Daarom vond ik het een goed idee. De enquête invullen duurt ongeveer 3 minuten en kun je HIER  invullen! Dat kan tot 31 mei 18.00 uur, dus gelijk maar even doen!

Campings van Yelloh Village

Yelloh Village is een campingmerk met mooie 4 en 5 sterrencampings in Frankrijk en Spanje. Ik bezocht een paar jaar geleden een camping van hen in de Ardèche en die camping was heel mooi opgezet, met superzwembad en aandacht voor details. Ook Domaine de la Bergerie in de Provence was heel leuk vorig jaar! Een aantal ‘bekende’ campings in het zuiden van Frankrijk horen ook bij Yelloh. Misschien heb je wel eens gehoord van Le Sérignan Plage of Aloha.

De campings van Yelloh liggen op veel bekende locaties. WIj bezichten vorig jaar toevallig een camping van hen in Zuid-Frankrijk.

Winactie van Yelloh

Je kunt dus een verblijf (3 dagen) in een luxe accommodatie winnen door de enquête in te vullen. De winactie verloopt volledig via Yelloh Village, I love kamperen heeft hier verder geen rol in. Veel succes!

 

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!