Content maken: dat is dus wat ik het állerliefste doe. Video’s, foto’s, teksten en dat gecombineerd tot een fijne marketingcampagne met goede strategie. Zoek jij iemand die naast je gaat zitten, luistert naar jouw marketingdoelen en die laagdrempelig om zet in content die blijft plakken bij de doelgroep? Ik ben beschikbaar als freelance contentmarketeer in Noord-Holland. Neem even contact op, dan gaan we gewoon aan de slag. Mouwen opstropen en knallen.

Contentmarketing Noord-Holland

Als ondernemer heb je veel op je bordje. Ik ook trouwens. Ik ben fulltime contentmarketeer voor mijn eigen bedrijf. Ik blog over kamperen en Noord-Holland en weet daarom heel goed hoe je goede content maakt en wat wel (en niet…) werkt. Ik maak mijn eigen foto’s en video, schrijf blogs, werk met affiliatemarketing, schrijf nieuwsbrieven, beheer de social media kanalen, zorg dat alles er eenduidig uitziet (I love branding, vind ik heerlijk), doe mijn eigen vormgeving en design. Dat doe ik voor I love kamperen, maar logischerwijs ook voor andere bedrijven. Zo werk ik voor een evenementenbureau, kampeermerken, caravandealer en bedrijven buiten de branche.

Mijn kennis zet ik graag in voor gedreven ondernemers. Hoe voelt het voor jou wanneer:

 • Iemand samen met jou de marketing voor de komende maanden uitzet
 • Iemand de teksten, foto’s, video, nieuwsbrieven en websitedingen voor jou gewoon regelt, zodat jij je kan concentreren op jouw bedrijf
 • Je tijdens een brainstorm een lading aan nieuwe ideeën krijgt voor jouw marketing

Ik ben niet op zoek naar een fulltime baan, wel naar een aantal ‘klussen’, het liefst voor bedrijven in de recreatie- of kampeerbranche.

contentmarketing noord holland
Blij tijdens een campingreview met eigen fotografie, video, teksten en social media campagne

Dit zijn mijn expertises:

 • Contentmarketing
 • Marketingstrategie voor MKB bedrijven
 • Website teksten (SEO teksten)
 • Fotografie van jouw bedrijf, zodat je een beeldbank kunt aanleggen
 • Korte laagdrempelige video’s (dus geen halve speelfilms van duizenden euro’s, wel vlotte, leuke en mooie beelden die werken)
 • Social media uitbesteden, dan beheer ik jouw kanalen en hebben we wél regelmatig contact over de inhoud
 • Blogs
 • Influencermarketing

Ik heb meer dan 15 jaar marketingervaring in verschillende rollen. Daarvoor verwijs ik je graag naar mijn LinkedInprofiel. Ik zorg voor blije klanten, enkele reacties lees je op de pagina voor campings. Interesse? Bel even op 06-24610945 of mail naar info@ilovekamperen.nl. Tot snel.