Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Kamperen in de herfstvakantie

Tjee wat hebben we een geluk met het weer. Ik zou willen dat ik dit in de zomervakantie had! (haha! ja. leuk. hm). Ons gezin geniet volop, we zijn nog lekker veel buiten aan het spelen. Ik hou van elk seizoen en ook nu zie ik weer de pracht van de vallende blaadjes en de vele kleuren die bij de herfst horen.
kamperen in de herfstvakantie camping caravan

Mijn buurman opperde gister op zn Purmerends ‘dat we de sleurhut wel weer van stal kenne haleh’. Nou overdag is het echt prima! Verder zul je echt extra dekens mee moeten nemen en ook maar even de verwarming controleren. Zolang het niet de hele dag regent lijkt het me echt heel gezellig eigenlijk! Lekker de spelletjes mee. We hebben het nog nooit gedaan en de gezinsdrukte laat het lastig toe momenteel (de kleine wordt 2 (2! nu al!) en dat moet natuurlijk gevierd), maar ik kan me voorstellen dat mensen er nog even lekker op uit trekken.
kamperen herfst herfstvakantie caravan camping kampvuurIk heb wat rondgezocht en vind dat ze het bij de Sprookjescamping wel begrepen hebben. Die bieden een speciaal herfstvakantie arrangement aan en de sfeer staat me wel aan. De restaurants zijn warm en de hele week open en….ze hebben er wellness met een sauna! Dat WIL je als het koud is op de camping. (ik spreek uit ervaring van de zomer…)

Ik weet niet of je er ook een kampvuur mag maken, maar dat mag toch eigenlijk niet ontbreken. Met marshmallows!

Bron foto’s: Pinterest

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!