Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

De 3 akers met mijn zoon

Ken je een kampeerplekje waar je even helemaal tot rust komt? Gewoon, vanwege de sfeer, de natuur of de mensen die bij het plekje horen? Ik wel. En ik gun m iedereen.

Vorig jaar zomer was Lenny drie-en-een-half jaar en hij had het lastig. Zo’n klein broertje erbij en dan ook nog zo een die huilt en schreeuwt, wat moet je er mee? Het was niet de meest happy tijd voor ons gezin en iedereen moest nog steeds zijn draai vinden. We waren op vakantie geweest in Spanje en dat was fijn en het zwembad was leuk, maar ook daar was Abel…nou gewoon zoals Abel is.

We kwamen terug uit Spanje en we waren nog helemaal niet klaar met vakantie vieren. Ik wilde een speciaal Lenny-mama uitje, dus de rest bleef lekker thuis. Ik pakte de tent, 2 matjes en een slaapzak en we reden zo hup, naar de Woude. Een eilandje hier vlak om de hoek. Camping de 3 akers! Ik had er al zo vaak over gelezen en het moest er nu maar eens van komen. Camping de 3 akers blog caravan opladen kamperen My little happy place. De 3 akers is een camping waarvan ik geen andere ken. Er staan voornamelijk gepimpte té schattige caravannetjes. Wij hadden een klein grasplekje voor ons samen. Het was 30 graden en we lagen de hele dag in onze zwemkleren te luieren. We zwommen in de vaart. We aten boerderij-ijsjes. Ik las een boek. Lenny tekende auto’s. Ik deed een dutje. Lenny zat in zijn eigen wereld een uur op de trampoline. We kwamen tot rust en tot elkaar.Lenny op de trampoline Mijn grote zoon en ik. ’s Ochtends had ik een ontbijtje besteld. Dat kun je dan halen: een enorm blad vol met een potje thee (rood-met-witte stippen, dat kon toch echt geen toeval zijn) en een lekker eitje en crackertjes en fruit en een speciaal Lenny-ontbijtje. Ach wat zat ik te genieten. ontbijt camping de 3 akers Op de camping lopen kippen. Die hóren daar, ze passen er helemaal bij. De kippen kennen de ontbijtjes. Haha, wat een brutale dingen. Lenny vond het natuurlijk helemaal niks, zo’n pikkend beest op schoot. winkel de 3 akers Het kaartje dat bij het ontbijt zat: ‘Geniet, Karin en Lenny!’ heb ik bewaard. Het hangt aan de mooie kan, die ik kocht in het winkeltje bij de camping. Samen met een stukje aardewerk dat ik er vond. En ja, ik geniet er nog steeds van. de 3 akers camping rode stip caravan blog kamperenKijk, mijn naam staat toch op deze caravan? Het is er zo LIEF. De mensen waren lief, de entourage was lief, Lenny was lief. Het was er ook heel fotogeniek. En na deze foto’s was mijn telefoon leeg, zonder oplader. En weet je, zonder die oplader was ík wel helemaal opgeladen na 1 nacht en 2 dagen op de 3 akers. Eigenlijk nog meer dan na 2 weken Spanje. Ik kon ook weer verder.

Oplaadpunt de akkers

 

 

I love kamperen