Op I love kamperen lees je over campings en kampeernieuws. De site is de afgelopen jaren flink gegroeid en ik besteed er met liefde een gedeelte van mijn tijd aan. Ik werk soms samen met bedrijven, ik word uitgenodigd om evenementen en campings te bezoeken en ik ontvang soms producten om te proberen. In deze disclaimer lees je hoe ik daarmee om ga.

Reviews

Soms mag ik kosteloos een camping/evenement bezoeken, of krijg ik een vergoeding voor een review van een product.  In een review maak ik duidelijk dat ik op uitnodiging ergens mocht verblijven of het product gratis heb ontvangen. Andere locaties bezoeken wij gewoon zelf, daar staat dit dus niet bij. Dit geldt ook voor producten die wij zelf aanschaffen.

Affiliatelinks

Soms maak ik gebruik van affiliatelinks. Als je klikt op die link en vervolgens een boeking maakt of een product koopt, krijg ik hiervoor een kleine vergoeding. Voor de lezer verandert er niets: het product is niet duurder. Hiervoor bewaren die sites je IP adres gedurende een aantal dagen (vaak niet langer dan 1 maand).

Eerlijke mening

Betrouwbaarheid is mijn  grootste waarde als blogger. Jij komt op mijn site voor eerlijke informatie. Ik schrijf op de site alleen over campings waar ik zelf ben geweest en anders staat dit vermeld. Alleen dan kan ik -volgens mij- een goede en betrouwbare ervaring hiermee delen. Hetzelfde geldt voor producten. Schrijven over een product lukt mij alleen als ik het product ken en er een eerlijke mening over kan geven.

Foto’s

De meeste foto’s op deze site maak ik zelf. Deze foto’s mag je niet zomaar gebruiken of kopiëren. Wanneer je geïnteresseerd bent in een foto, neem dan even contact op. Er zijn licentieovereenkomsten beschikbaar.

Cookies

Google Analytics

Voor de analyse van bezoekersaantallen gebruik ik  Google Analytics, en Google analytics cookies. Ik heb een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google en heb het delen van gegevens met Google uitgezet. Ik verwijs je graag ook naar het privacybeleid van Google.