Op I love kamperen lees je over campings en kampeernieuws. We werken soms samen met bedrijven, worden uitgenodigd om evenementen en campings te bezoeken en we ontvangen soms producten om te proberen. In deze disclaimer lees je hoe we daarmee om gaan.

Reviews

Soms mag I love kamperen kosteloos een camping/evenement bezoeken, of krijgen we een vergoeding voor een review van een product. In een review maken we duidelijk dat we op uitnodiging ergens mochten verblijven of het product gratis hebben ontvangen. Andere locaties bezoeken wij gewoon zelf, daar staat dit dus niet bij. Dit geldt ook voor producten die wij zelf aanschaffen.

Affiliatelinks

Soms maken we gebruik van affiliatelinks. Als je klikt op die link en vervolgens een boeking maakt of een product koopt, krijgt I love kamperen hiervoor een kleine vergoeding. Voor de lezer verandert er niets: het product is niet duurder. Hiervoor bewaren die sites je IP adres gedurende een aantal dagen (vaak niet langer dan 1 maand).

Eerlijke mening

Betrouwbaarheid is onze grootste waarde als blogger. Jij komt op mijn site voor eerlijke informatie. Wij schrijven op de site alleen over campings waar we zelf zijn geweest en anders staat dit vermeld. Alleen dan kunnen we -vinden we- een goede en betrouwbare ervaring hiermee delen. Hetzelfde geldt voor producten. Schrijven over een product lukt alleen als we het product kennen en we er een eerlijke mening over kunnen geven.

Foto’s

De meeste foto’s op deze site maken we zelf. Deze foto’s mag je niet zomaar gebruiken of kopiëren. Wanneer je geïnteresseerd bent in een foto, neem dan even contact op. Er zijn licentieovereenkomsten beschikbaar.

Cookies

Google Analytics

Voor de analyse van bezoekersaantallen gebruikt I love kamperen Google Analytics, en Google Analytics cookies. We hebben een verwerkersovereenkomst afgesloten met Google en hebben het delen van gegevens met Google uitgezet. We verwijzen je ook graag naar het privacybeleid van Google.