Wil jij samenwerken met I love kamperen om zo jouw merk meer aandacht te geven? Dat kan!

Samenwerken met I Love Kamperen

I love kamperen werkt samen met campings, kampeerbedrijven, kampeerwinkels en allerlei andere bedrijven rondom kamperen. Met I love kamperen willen we mensen inspireren en laten zien dat kamperen kan op elke manier die bij ze past. Als zij daardoor ook zin krijgen om te kamperen, is onze missie geslaagd. Wij werken graag samen met bedrijven die deze visie ook hebben.

samenwerken I love kamperen camping

Intensieve samenwerking met SVR

Sinds 2021 werkt I love kamperen intensief samen met SVR. Zo komt onze content ook bij hun 135.000 donateurs terecht, delen we een webshop en zorgen we er op verschillende manieren voor dat we nog meer beginnende kampeerders enthousiast kunnen maken.

samenwerken met campings

Heb jij of werk je voor een camping in Nederland of elders in Europa? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor samenwerking!

samenwerken met andere kampeerbedrijven

Werk jij voor een caravanmerk, een mooie regio in Nederland of elders in Europa, verkoop je kampeeraccessoires, organiseer je een gaaf evenement of heb je een ander idee? Kijk dan even hier, of bel of mail ons even. We hebben inmiddels met veel bedrijven samengewerkt en daardoor verschillende cases opgebouwd. We vinden het heerlijk om te brainstormen over goede en creatieve samenwerkingen waar zowel jouw merk als de jonge kampeerder iets aan heeft. Dat kan voor bijna elk budget.

Meer weten?

Neem even contact op via mail of op 06-24610945.
Ook te bereiken via LinkedIn