Wil jij samenwerken met I love kamperen om zo jouw merk meer aandacht te geven? Dat kan!

I love kamperen werkt samen met campings, kampeerbedrijven, kampeerwinkels en allerlei andere bedrijven rondom kamperen. Met I love kamperen wil ik mensen inspireren en laten zien dat kamperen kan op elke manier die bij ze past. Als zij daardoor ook zin krijgen om te kamperen, is mijn missie geslaagd. Ik werk graag samen met bedrijven die deze visie ook hebben.

Sinds 2021 werkt I love kamperen intensief samen met SVR. Zo komt onze content ook bij hun 125.000 donateurs terecht, delen we een webshop en zorgen we er op verschillende manieren voor dat we nog meer beginnende kampeerders enthousiast kunnen maken.

kampeerblog-samenwerken

Voor campings

Heb jij of werk je voor een camping in Nederland of elders in Europa? Kijk dan hier voor de mogelijkheden voor samenwerking!

Voor andere kampeerbedrijven

Werk jij voor een caravanmerk, een mooie regio in Nederland of elders in Europa, verkoop je kampeeraccessoires, organiseer je een gaaf evenement of heb je een ander idee? Bel of mail me even. Ik heb inmiddels met veel bedrijven samengewerkt en daardoor verschillende cases opgebouwd. Ik vind het heerlijk om te brainstormen over goede en creatieve samenwerkingen waar zowel jouw merk als de jonge kampeerder iets aan heeft. Dat kan voor bijna elk budget.

Meer weten?
Neem even contact op via mail of op 06-24610945.
Ook te bereiken via LinkedIn