Wil jij samenwerken met I love kamperen om zo jouw merk meer aandacht te geven? Dat kan!

I love kamperen werkt samen met campings, kampeerbedrijven, kampeerwinkels en allerlei andere bedrijven rondom kamperen. Met I love kamperen wil ik mensen inspireren en laten zien dat kamperen kan op elke manier die bij ze past. Als zij daardoor ook zin krijgen om te kamperen, is mijn missie geslaagd. Ik werk graag samen met bedrijven die deze visie ook hebben.
kampeerblog-samenwerken

Doelgroep
I love kamperen is een kampeerblog gericht op kampeerders tussen 30 en 50 jaar, zowel mannen als vrouwen en vaak met kinderen. Zij willen de sfeer van de camping weer in hun vakanties beleven, maar wel met een zekere mate van comfort. Mijn doelgroep gaat veelal met een eigen kampeermiddel op pad, maar overweegt ook bijvoorbeeld luxere ‘glamping’ opties als safaritenten en boomhutten.

Hoe het begon
I love kamperen is begonnen als ‘hobby’, uit mijn eigen interesse. Ik wilde graag na jaren van vliegtuigreizen een eigen caravan, zoals ik van vroeger gewend was. Het gevoel van vakantie en vrijheid op de camping wilde ik ook mijn kinderen meegeven! Mijn zoektocht en alles wat er bij komt kijken besloot ik te delen via mijn blog. Inmiddels is I love kamperen groter geworden en combineer ik mijn professionele ervaring (marketing) met mijn hobby. Lucky me!

Marketing
Ik werk al jaren als marketingmedewerker en weet dus hoe je een doelgroep kunt bereiken. Ik heb professionele ervaring met bijvoorbeeld social media campagnes, teksten, blogs, video, beurzen en nieuwsbrieven en ben altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de marketingbranche.

Mogelijkheden
Delen wij een visie? Laten we kijken wat we samen kunnen doen. Denk bijvoorbeeld aan:
– blogs en reviews over jouw camping of product op I love kamperen
– advertenties en banners op de site
– social media campagnes over jouw product
– columns en interviews voor jouw doelgroep

Tevens ben ik beschikbaar voor de marketing van campings en kampeerbedrijven. Dus als jij meer wil met social media, je eigen nieuwsbrieven of andere uitingen, neem dan even contact op.

Eerlijk en betrouwbaar
Betrouwbaarheid is mijn  grootste waarde als blogger. Bezoekers komen op mijn site voor eerlijke informatie. Ik schrijf op de site alleen over campings waar ik zelf ben geweest. Alleen dan kan ik -volgens mij- een goede en betrouwbare ervaring hiermee delen. Hetzelfde geldt voor producten. Schrijven over een product lukt mij alleen als ik het product ken en er een eerlijke mening over kan geven. Er is altijd de mogelijkheid om een review niet te plaatsen als de ervaring onverhoopt tegenvalt.

Meer weten?
Neem even contact op via mail of op 06-24610945.
Ook te bereiken via LinkedIn of Twitter.