Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Tweedehands caravanbeurs ANWB

Ben je op zoek naar een tweedehands caravan voor het komende kampeerseizoen? Ik weet dat je dan soms overweldigd wordt door het aanbod. Zoveel indelingen, prijsverschillen, kwaliteitsverschillen….Het is daarom goed en heel handig om de Tweedehands Caravanbeurs te bezoeken tijdens de ANWB Lentedagen in recreatiegebied Bussloo. Deze zijn op 18 en 19 april 2015.

Aankoopcheck
Een groot voordeel van deze beurs is dat alle aangeboden caravans van particulieren op een groot aantal punten gecontroleerd zijn door BOVAG keurmeesters. Het rapport dat hierbij is opgemaakt kun je inzien, dus je weet gelijk of je een goede caravan koopt. Niet één waar opeens de bodem onder uitvalt als je 10 meter van het terrein bent…. Ook is gekeken naar de waarde van de caravan. Toen wij een caravan zochten waren deze dagen nét geweest, anders hadden we hier graag gebruik van gemaakt. Ik schreef er eerder deze blog over.

Tweedehands caravan beurs 2015
Op zoek naar een caravan?

Bovag aanbieders
Nieuw dit jaar is dat ook BOVAG dealers zelf met hun aanbod naar de beurs komen. Er staan zo’n vijftig tweedehands exemplaren voor je klaar. Voordeel is dat je hierop twaalf maanden garantie ontvangt. Ik vind het handig dat er zoveel aanbod bij elkaar komt. Mijn ervaring is dat dat heel handig is als je serieus op zoek bent.

Verkopen
Wil jij je caravan verkopen? Dan kun je je aanmelden bij de ANWB. Wacht niet te lang, dat kan tot 6 april. Hier lees je meer over de informatie die je moet verstrekken en de kosten voor verkoop.

Ben jij op de beurs en verkoop OF zoek je een caravan?
Laat vooral een bericht achter onder deze blog of op Facebook met je aanbod of zoekvraag. Misschien vinden jullie elkaar al voor de beurs!

I love kamperen