Go. Make memories.

We zijn druk. Met de kinderen, het werk, elkaar, het huis en alle andere ballen die je hoog houdt. Ken je dat gevoel van: ‘ik was even weg maar het lijkt wel of ik drie weken vakantie had?’ Dat heb ik met kamperen. Kamperen is naar buiten, even weg, met elkaar. Mooie herinneringen aan de tent opzetten, samen spelen in het bos of het ijsje bij zonsondergang. Niet alleen die drie weken in de zomervakantie dat het leuk MOET zijn, maar ook lekker een weekendje weg. Ik ben Karin Horstman en als jij door mijn blog zin krijgt om te kamperen, is mijn missie geslaagd.

 

I love kamperen is een blog met kampeernieuws, recensies en tips. Ook maak ik graag de bekende plogs (fotoblogjes) over mijn eigen ‘avonturen’ op de camping of bijvoorbeeld op beurzen. Ik schrijf ze met een knipoog en veel plezier.

Ik geloof dat kamperen een leuke, sociale en voordelige manier van vakantie vieren is waar je samen de mooiste herinneringen aan over houdt. Ik richt mij op ‘nieuwe kampeerders’: mannen en vrouwen die in de vakanties er (al dan niet met kinderen) lekker op uit trekken met een eigen kampeermiddel om van de vrije tijd te genieten. Wij zijn gewoon blij als de voortent staat zonder echtscheiding…

Luxe of back to basic
Kamperen kan op élke manier die jij wil. Van een tipitent met boxsprings, eigen sanitair en wifi tot ‘back to basic’met weinig facilteiten en alles daar tussen in! Of je nu een tent, vouwwagen, caravan of camper meeneemt, kamperen kan op jóuw manier. Lekker samen buiten, nieuwe mensen ontmoeten en ook nog voordelig vakantie vieren. Niet voor niets is kamperen steeds populairder onder jonge gezinnen.

Langer genieten 
Het fijne aan kamperen is dat je lang van het seizoen kunt genieten. Vanaf het voorjaar tot in oktober kun je je kampeermiddel neerzetten waar en wanneer je maar wilt.

Zoveel mooie campings
Doordat je zo vaak weg kunt als je wilt, kun je veel campings bezoeken. Nederland heeft veel mooie campings met enthousiaste eigenaren die telkens weer wat nieuws bedenken. Geniet daarvan!

Kleurrijk kamperen
1 van mijn favoriete thema’s is kleurrijk kamperen: weg met die eeuwige antracietgrijze tenten, we maken de camping vrolijk! Ik zorg dan ook voor kleurrijke accessoires bij mijn caravan en droom van mijn eigen roze caravannetje.

Wil je iets vertellen? Mail naar info@ilovekamperen.nl

Over Karin
Ik ben een ervaren kampeerder, vroeger elke vakantie op pad in tent, vouwwagen en caravan. In mijn jaren als twintiger (nog niet zo heel lang geleden. Of eh…) bekeek ik Australië, Europa en Noord Afrika vanuit mijn (2 seconden) tent. Ik heb 3 weken in een 2CV door Tunesië, Algerije, Niger en Benin gereden en dat is wel écht back to basic kamperen!

Naast het werk aan mijn blog werk ik als marketing- en communicatiespecialist. Ik adviseer ondernemers bij hun marketing- en social media activiteiten en schrijf blogs/columns/websiteteksten in opdracht. Al mijn professionele kennis gebruik ik bij I love kamperen, waar mijn hart ligt.

Droom
Ik droom van een kleine, gekleurde caravan om elk weekend mee rond te trekken in Nederland. En zo de leukste campings bezoeken! Ooit trek ik een aantal weken met een camper door de Verenigde Staten en slaap ik (weer) onder de sterren van Ayers Rock.

Wil je samenwerken? Kijk dan ook even op deze pagina.