SVR camping de Gortmeule

Kamperen voor gezinnen en beginners

SVR camping de Gortmeule

SVR camping de Gortmeule ligt in Horst in Noord-Limburg. De camping heeft twintig kampeerplekken en je kunt er terecht met een camper, caravan of tent. Deze camping hoort bij een oorspronkelijk boerenbedrijf. Op de camping zijn pony’s, konijnen, ganzen en kippen te vinden. Bijzonder is het ontvangst van de eigenaren: bij de eerste aankomst krijg je huisgemaakte vlaai! Bovendien heeft Noord-Limburg veel te bieden, ook voor kinderen.

Deze camping hebben wij persoonlijk bezocht! Lees hier het uitgebreide artikel met onze ervaring. 

svr camping gortmeule limburg ervaring
Welkom bij de Gortmeule!

Over de camping De Gortmeule

De Gortmeule is aangesloten bij de SVR, wat staat voor Stichting Vrije Recreatie. Dat houdt in dat de camping bij een (voormalig) boerenbedrijf hoort. Bij deze camping werden asperges geteeld, dat gebeurt nu nog maar meer voor de campinggasten en de educatie aan kinderen. De Gortmeule ligt op een landgoed. Rondom de camping ligt prachtige natuur en het is er ook heel rustig. Langs de camping loopt een wandelpad. De camping kent veel ruimte: de kampeerplekken zijn dan ook behoorlijk groot. De kinderen vermaken zich heel goed met de pony Pita. Zij mogen haar aaien, knuffelen en poetsen. Ze is heel geduldig en lief!

svr camping gortmeule limburg ervaring
Lekker tutten met pony Pita!

Het sanitair op deze camping is eenvoudig en schoon. Het sanitair is gevestigd in een centrale schuur op het terrein. Hier is ook een comfortabele binnenruimte waar je samen gezellig kunt sjoelen of tafeltennissen. De natuurbeleving op deze camping staat centraal. De sympathieke eigenaren weten er bijzonder veel van en delen hun kennis graag met de gasten.

svr camping gortmeule limburg ervaring
Bloemenvelden, speciaal aangelegd voor de bijen en andere insecten.

In de regio

In Noord-Limburg is veel te doen, ook voor kinderen. Veel gezinnen bezoeken Irrland, een attractiepark in Duitsland. Ook leukis Aardbeienland, of ga gewoon lekker fietsen of wandelen. In het uitgebreide artikel met onze ervaring vertellen we meer over de bezienswaardigheden in de buurt. 

 

I love kamperen