camping aan noordzee
Camping aan Noordzee

Binnen 5 minuten met je tenen in het zand

Camping aan Noordzee

Camping aan Noordzee is een strandcamping in Noord-Holland. Deze prachtige kuststreek is heel veelzijdig, met natuurlijk de zee maar ook leuke steden, knusse marktjes en veel terrassen. Of je nu van fietsen houdt, of liever gewoon lui van de zon geniet: de Noord-Hollandse kust is een leuke vakantiestreek. Camping Aan Noordzee ligt op 5 tot 10 minuten fietsen van het strand. Heel bijzonder: álle plekken hebben privésanitair! Dat is luxe kamperen zeg… De kinderen spelen hier eindeloos in de speeltuinen of duinbeken: daar zijn ze uren zoet mee!

Camping aan Noordzee in Sint Maartenszee in het kort:

  • Alle kampeerplaatsen hebben privésanitair
  • 5 minuten fietsen van het strand
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Veelzijdige omgeving
  • (Nog) niet door ons persoonlijk bezocht

Camping met privésanitair Noord-Holland

Ik ben nog niet eerder een camping tegengekomen met alléén privésanitair. Best handig eigenlijk! Elke kampeerplaats heeft een eigen huisje met douche, toilet en wastafel, waar je dus ook even de afwas kunt doen. Elke kampeerplaats heeft 10 ampère stroom (lees hier meer over stroomverbruik op de camping), voor de gemiddelde kampeerder is dat ruim voldoende. De kampeerplaats heeft ook een buitenkraan met afvoor, dus je kunt het vuilwater direct laten weg lopen. Heel verzorgd, fijn! De kampeerplaatsen zijn autovrij, je parkeert de auto op een aparte kampeerplaats. Wanneer je geen zin hebt om de tent op te zetten, dan kun je ook kiezen voor een duinvilla of bungalow. 

camping aan noordzee noord holland ##

De camping is ruim opgezet en heeft veel speelmogelijkheden. Daarom is het ook voor gezinnen een fijne camping. Camping Aan Noordzee ligt zoals gezegd om korte afstand van het strand. Je kunt hier vanaf de camping naartoe wandelen of fietsen, want dit gedeelte van de duinen is autovrij. Wanneer je op het strand bent kun je lekker neerploffen bij één van de strandpaviljoens voor een kop koffie en wat lekkers! Wanneer je hier in april of mei gaat kamperen, kom je ongetwijfeld de gekleurde velden met tulpen tegen. Dit is echt ‘bollengebied’ en je zult de meeste bijzondere tulpen zien. Een fietstochtje in deze omgeving is dan echt een feestje en neem vooral je fotocamera mee!

In de omgeving

Noord-Holland heeft volop mogelijkheden voor toeristen:

  • Callantsoog ligt op 5 kilometer van de camping, een typisch kustdorpje
  • Het strand van Sint Maartenszee is een van de schoonste stranden van Nederland
  • Winkelen die je in Alkmaar of Schagen
  • Spelen kun je bijvoorbeeld in Attractiepark de Goudvis of het Land van Fluwel
Bekijk of boek de camping hier

 

 

 

 

I love kamperen