Camping bij Europa-Park Duitsland

Slapen naast de achtbaan

Camping bij Europa-Park

Europa-Park is het grootste pretpark van Duitsland, en het op één na drukst bezochte park van Europa. Het park is ingedeeld in verschillende Europese landen, waar alles in het thema is gebouwd. Bij het park horen ook enkele hotels – en een uitgebreid Campresort. Op dit Campresort kun je terecht met een camper, caravan of tent, maar je kunt er ook een accommodatie huren. Dan slaap je in een blokhut of huifkar, want het hele resort is opgebouwd in westernstijl.

Wij bezochten de camping van Europa Park. Onze uitgebreide ervaring lees je hier!

Camping bij Europa-Park

Het Campresort is een uitgebreid terrein dat direct naast het park ligt. Vanaf de camping sta je na vijf minuten wandelen al bij de ingang. Je ziet de achtbanen letterlijk vanuit je bed! De plaatsen voor campers en caravan liggen op een verhard terrein. Voor tenten is een ruim grasveld aanwezig. Bij het resort is een goed restaurant in cowboystijl aanwezig. Hier kun je ’s ochtends verse broodjes halen of gebruik maken van het ontbijtbuffet. ’s Avonds ga je hier na een lange dag in het park lekker eten.

europa park nieuw 2019
Kamperen naast de achtbaan!

Camping langs A5 Duitsland

De camping ligt direct langs de A5 en vlakbij de A3. Dat maakt het prima overnachtingslocaties, je kunt hier ook verblijven als je niet naar het park gaat. De camping is 24 uur per dag te bereiken, je gaat via de slagboom naar binnen. Je kunt ook op elk gewenst tijdstip vertrekken en betalen bij een automaat. Voor de huuraccommodaties meld je je bij de receptie.

Meer informatie en de prijzen van Camping Europa-Park lees je hier.

  • 24 uur per dag bereikbaar
  • Langs de A5 in Duitsland
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Door ons persoonlijk bezocht
I love kamperen