Camping Californie Plage

4* in Vias Plage, Zuid-Frankrijk

Camping Californie Plage in Vias Plage

Californie Plage is een viersterren kindercamping in Vias Plage, tussen de bekende plaatsen Sérignan en Cap d’Agde. Ik bezocht deze camping in september en vind het een fijne camping voor kleine kinderen. De hele camping is in piratenthema, van de aankleding van het zwembad en de medewerkers tot de activiteiten. Tot in detail uitgewerkt en heel leuk gedaan. De camping ligt direct aan het strand en de Middellandse zee. Bekijk hier de highlights en onze uitgebreide ervaring met Camping Californie Plage.

Lees hier onze uitgebreide ervaring met Californie Plage! (+video)

camping californie plage ervaring

camping Californie Plage review:

  • Alles in piratenthema
  • Direct aan zee
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Mooie chalets
  • Minder massaal
  • Mooi nieuw zwembad
  • Door ons persoonlijk bezocht

Camping Californie Plage ligt in de regio Occitanië. Een echte vakantieregio waar veel te doen is, zowel voor zonaanbidders als actieve vakantiegangers. De afwisseling vind ik leuk: je kunt er zowel bergbeklimmen, raften als lekker winkelen langs de boulevard en van de zonsondergang genieten met je voeten in het zand. De plaatsen Vias en Cap d’Agde zijn echte vakantiedorpen en zij trekken in de zomer veel bezoekers.

camping met zwembad en strand zuid frankrijk
Het zwembad met apart peutergedeelte. Het is ondiep en daardoor relatief veilig voor kleintjes. In het spetterbad kunnen ze zich uren vermaken.

De camping is minder groots dan veel andere campings in deze regio. Dat is dus ideaal wanneer je niet van dat massale houdt, maar wel graag luxe op de camping hebt. Het zwembad is geheel nieuw, met apart peuterbad en wanneer je daar klaar mee bent kun je nog even een duik nemen in de zee! Mijn tip: ga een keer eten bij het strandtentje, met uitzicht over zee en héérlijk eten.

Alle andere tips en bijzonderheden over de camping lees je in de Camping Californie Plage review na ons bezoek! 

Bekijk of boek de camping hier
californie plage ervaring strandtent vias
Dit is het strandtentje: mijn favoriete restaurant. Heerlijk en betaalbaar eten met 5 sterren uitzicht
I love kamperen