gezinscamping brabant achterste hoef
Camping de Achterste Hoef

Op zoek naar Zwarte Kaat in Brabant

Camping de Achterste Hoef Bladel review

Een camping met alpaca’s, een binnen- en buitenzwembad, ruime plaatsen én gezellige animatie: dat is de Achterste Hoef in Bladel! Midden in de Brabantse gezelligheid. De camping is niet overdreven groot, maar alles is aanwezig. Mijn zoons waren erg te spreken over het speelbos. Handig is dat er ook een indoor speeltuin is, zodat je ook bij wat slechter weer goed uit de voeten kunt. Wij bezochten deze camping eerder en hier lees je onze uitgebreide ervaring met camping de Achterste Hoef in Brabant.

achterste hoef ervaring
Wat zullen we nu weer eens doen..?
Lees de recensie hier

Camping de Achterste Hoef review

  • Verzorgde camping
  • Ingedeeld in verschillende velden
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Ook leuke safaritenten
  • Minder massaal
  • Met eigen meer en strand
  • Door ons persoonlijk bezocht

Bij de Achterste Hoef kun je kamperen aan het strand: de camping heeft namelijk een groot eigen zwemmeer met zandstrand. Dat meer heeft goed zwemwater en door de diepte kun je er zelfs duiklessen volgen! Leuk is dat de plaatsen aan het zwemmeertje ook privésanitair hebben. Dus als je geniet van een wijntje en een goed boek, hoef je niet van je plekje af. Relaxed…

camping aanbieding september 2019
Kamperen aan het water op de Achterste Hoef!

De Achterste Hoef is niet overdreven groot, vrij overzichtelijk en kinderen zullen er snel aansluiting vinden. Er zijn ook vaste campinggasten, verdeeld over de hele camping. In de vakanties is er een animatieteam, compleet met mascotte en eigen treintje. Natuurlijk zijn de binnen- en buitenzwembaden altijd heel fijn, zeker in de vakanties. Bonus zijn de kinderboerderij met alpaca’s, de minigolfbaan en het fijne terras.

camping met alpaca's
Er wonen alpaca’s op de camping
camping met binnenbad brabant
De Achterste hoef heeft een binnen- en buitenbad én een indoorspeeltuin.

De omgeving is leuk, het zal niet lang duren voor je kennis maakt met ‘De Legende van Zwarte Kaat’. Deze legende bestaat uit een van oorsprong wat luguber verhaal over een heks in de regio. Deze legende is nu uitgewerkt tot leuke trekpleister met wandel- en fietsroute, Zwarte Kaat bier en andere souvenirs. Bijzonder is het eindpunt van Zwarte Kaat: een prachtige boom waarover wilde verhalen de ronde doen.

De Achterste Hoef is leuk voor een weekendje of de hele vakantie. In de Achterste Hoef review lees je meer details.

Lees de recensie hier

 

 

I love kamperen