Kamperen met kinderen nederland
Camping de Boekel in Alkmaar

Kamperen bij het Alkmaardermeer

Camping de Boekel Alkmaar

Camping de Boekel is een boerencamping in Alkmaar in Noord-Holland. Wij zijn altijd dol op boerencampings dus deze hoort er ook bij. De camping is in de vakanties gericht op gezinnen, er zijn voldoende speelmogelijkheden. De camping ligt aan het kanaal, waar je urenlang kunt vissen. Extra bijzonder is het klompgolfen: een rondje golf door de weilanden. Door de ligging in Alkmaar is deze camping ideaal om ook verder de omgeving te bezoeken.

Camping de Boekel Alkmaar in het kort:

  • Kleine familiecamping aan het kanaal bij Alkmaar
  • Ruime kampeerplaatsen
  • Gericht op families in de vakanties
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Aan viswater en bij het Alkmaardermeer
  • Veelzijdige omgeving
  • (Nog) niet door ons persoonlijk bezocht
de boekel boerencamping noord holland
De Boekel ligt aan het water, dus daar kun je zeker in de zomer extra van genieten!

Camping de Boekel is bescheiden van grootte, zoals veel boerencampings. Hierdoor is het overzichtelijk en kunnen kinderen lekker vrij spelen. Op de camping zijn skelters, een jeu de boulesbaan, een tennistafel, trampolines en speeltoestellen. Ook in het sanitairgebouw is gedacht aan gezinnen: er is een speciale babykamer met badje aanwezig. ’s Morgens haal je zelfs warme broodjes bij de receptie, lekker!

camping de boekel

Noord-Holland is een hele leuke vakantieomgeving (ik kom er zelf vandaan dus ik kan het weten ­čÖé ). De camping ligt bij het Alkmaardermeer, waar je kunt varen, kano├źn en zeilen. Alkmaar is een leuke stad met natuurlijk de bekende kaasmarkt. Vanaf de camping ben je in ongeveer 15 minuten bij het strand, bijvoorbeeld Egmond aan Zee is erg leuk. Er is veel te doen voor gezinnen, zoals speelpark de Goudvis of het Land van Fluwel.

Ben je op zoek naar meer boerencampings voor gezinnen? Kijk dan ook eens hier! 

Bekijk camping de Boekel hier

 

 

I love kamperen