Camping de Boshoek

Kamperen op de Veluwe

Camping de Boshoek

Camping de Boshoek is een ruim opgezette gezinscamping op de Veluwe. Op de camping vind je zowel grote kampeervelden als verschillende accommodaties zoals chalets en glampingtenten. Het kampeergedeelte van de camping is ruim en er zijn opvallend uitgebreide sanitaire voorzieningen. Bijzonder op deze camping: de vaatwasser is inbegrepen bij de prijs! Camping de Boshoek heeft zowel een binnen- als buitenzwembad. Een fijne camping in de bossen!

Wij bezochten deze camping met ons gezin. Hier lees je onze uitgebreide ervaring met de camping en de omgeving. 

Camping de Boshoek is een echte familiecamping: er zijn veel faciliteiten waar kinderen erg blij van worden. Opvallend vond ik de ponyclub: bij de boerderij kun je op bepaalde tijden meedoen aan een poets- en knuffeluurtje en tijdens de vakanties kun je zelfs op paardrijles. Dat had ik vroeger echt geweldig gevonden! Ik kan me voorstellen dat het een reden is om naar De Boshoek te gaan als je een paardenmeisje in huis hebt. De zwembaden verdienen ook een compliment. Het binnenzwembad is heel comfortabel, zeker als het buiten wat minder weer is. Zodra de zon schijnt kun je terecht in het verwarmde buitenbad, waar ook een ruime ligweide is. In de vakanties is er een gezellig animatieteam, want een kinderdisco kan écht niet ontbreken op een familiecamping als deze! Ook leuk om een keer te doen: bowlen op de eigen bowlingbaan op de camping!

Kamperen met privésanitair

Het kampeergedeelte is groot en heeft hele ruime velden. Voor campers is er een apart deel met verharde plekken, caravans en tenten staan op de velden. Een aantal daarvan heeft zelfs privésanitair. Bij dit kampeergedeelte is er voor kinderen een groot springkussen (zeg maar zo’n blob’ in de grond) en een grote speeltuin met klimtoestellen. Ook leuk is dat er een apart peuterbadje is, waar ze kunnen spelen zonder onder de voet te worden gelopen. De pony’s trekken natuurlijk altijd veel bekijks van alle kinderen. Ook zijn er konijnen, wat voor de kleintjes wat minder overweldigend is.

camping de boshoek zwembad

Glamping op de Veluwe

Je kunt met elk kampeermiddel terecht op de Boshoek. Er zijn verschillende soorten huuraccommodaties, wij verbleven in een trekkershut die opmerkelijk groter was dan ik had gedacht! Je leert daarover meer in het reviewartikel. De glampingtenten zijn altijd prachtig, op deze camping staan bij elkaar achter op het terrein. De sanitairruimte is erg goed: er zijn aparte kindertoiletten en kinderdouches en ook twee gezinsdouches waar je alle ruimte hebt om samen te douchen (dat scheelt een hoop gedoe in een klein hokje, zo is mijn ervaring). Je kunt per dag eenmaal gratis gebruik maken van de vaatwasser. Dit geeft je gemak, maar je bespaart hiermee ook veel water én energie voor de camping. Win-win als je het mij vraagt!

trekkershut veluwe

Camping de Boshoek ligt op de Veluwe. In de directe omgeving kun je eindeloos wandelen en fietsen. De camping is leuk voor een weekendje, maar door de veelzijdigheid van de omgeving ook zeker voor een langere vakantie.

Kijk voor meer informatie, reserveren en tarieven op de site van De Boshoek. 

  • Gezinscamping
  • Op de Veluwe
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Door ons persoonlijk bezocht
I love kamperen