Camping het Winkel

In de Achterhoek

Camping Het Winkel

Camping Het Winkel is een recreatiepark in Winterswijk in de Achterhoek. Het is een grote gezinscamping met bijna vijf sterren en véél faciliteiten. Ideaal voor gezinnen! Op het terrein vind je een ruime camping langs de bosrand en op een apart gedeelte zijn ook verschillende accommodaties te vinden zoals chalets en bungalows. Of je nu kampeert met een tent of liever een ruime camperplek wil, op Het Winkel is altijd wel een plekje te vinden.

Wij bezochten Het Winkel met ons gezin en we maakten er een uitgebreide review van. Die lees je hier!

Gezinscamping in de Achterhoek

Camping Het Winkel is een grote gezinscamping en biedt dan ook veel faciliteiten waar jij en jouw kinderen graag aan meedoen. Centraal op de camping ligt het grote buitenzwembad, dat in Ibizastijl is aangekleed. Het zwembad heeft een grote glijbaan. Daarnaast ligt een apart peuterbad én er is een bubbelbad. Bij het zwembad is voldoende ruimte om op het gras te liggen, maar er zijn ook veel ligbedden langs het zwembad.

Binnen spelen en geiten aaien

Bij wat minder weer is de indoorspeeltuin erg fijn. Dit is geen hele grote speeltuin, maar voldoende om de kinderen even bezig te houden. Op het terrein liggen meerdere buitenspeeltuinen, de grootste ligt centraal op het terrein, vlakbij het terras. Op het terrein ligt een grote kinderboerderij met wandelpad er langs. Hier kun je de geiten aaien, er is een pony, varkens en kippen. Een animatieteam verzorgt in de vakanties verschillende activiteiten voor kinderen. Tegenover de receptie ligt een volwaardig restaurant, waar je lekker binnen óf op een terras kunt dineren. In het restaurant haal je in de ochtend ook fijne verse broodjes. Voor de wat snellere maaltijd is een snackbar aanwezig.

De kampeerplaatsen zijn ruim (100 m2) en het terrein is voornamelijk ingedeeld in open veldjes. Verschillende velden hebben kleine speeltoestellen in het midden. Een aantal van de velden liggen langs de bosrand, dit geeft in de zomer welkome schaduw. In de omgeving van Het Winkel is veel te doen, ook voor kinderen. Lees hierover meer in het artikel over onze ervaring op camping Het Winkel. 

Meer informatie en tarieven van camping Het Winkel lees je hier. 

  • Gezinscamping
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Door ons persoonlijk bezocht

 

I love kamperen