elf ieken minicamping friesland
D'Elf Ieken

Kamperen en struinen door het maisdoolhof

D’ Elf Ieken

D’Elf Ieken is een minicamping in Elsloo, Friesland. Van oorsprong is de camping klein begonnen naast een melkveebedrijf, een echte boerencamping dus! Inmiddels is dat uitgebreid en is D’Elf Ieken een leuke minicamping met maildoolhof, binnen- en buitenspeeltuin en een gezellige boerderijwinkel. Door de ligging bij het Drents-Friese Wold is een verblijf hier leuk te combineren met leuke fietstochten en er is veel te doen voor kinderen. Lees hier meer over Camping d’ Elf Ieken!

elf ieken minicamping friesland

Minicamping in Friesland

D’Elf Ieken is een gezellig recreatiebedrijf en heel geschikt om te gaan kamperen met kinderen. Je kunt er terecht met een tent, caravan of camper, maar er zijn ook luxe blokhutten. Er is een verwarmd sanitairgebouw, dat is altijd prettig voor als het wat minder fijn weer is. De camping heeft 25 plaatsen en deze zijn gemiddeld zo’n 100 m2. Op de extra comfortplaatsen maak je gebruik van eigen wateraansluiting en 10 ampère stroomvoorziening, de andere plekken hebben 6 ampère (hier lees je meer over hoeveel ampère jij ongeveer nodig hebt)

Bij de camping ligt dus een maisdoolhof, deze is vanaf ongeveer eind juni geopend. Ook de grote buitenspeeltuin is een feest voor kinderen. Campinggasten mogen gratis gebruik maken van de speeltuin. Er zijn skelters, een kabelbaan en een springkussen. Ook is er een kinderboerderij.

elf ieken minicamping friesland
Lekker struinen door het maisdoolhof!

Maisdoolhof Friesland

Bijzonder is dit groene doolhof bij D’ Elf Ieken: elk jaar wordt er een nieuwe route gemaakt en zijn er allerlei opdrachten te doen in het maisdoolhof. Dit is heel leuk om met kinderen of tijdens een familiedag te doen. En dan bij de camping!

  • Minicamping
  • In de bossen
  • Veel te doen voor kinderen
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • (Nog) niet door ons persoonlijk bezocht

 

I love kamperen