camping varsenerveld ervaring
SVR camping Varsenerveld in Ommen

Voeren met de boer

SVR camping Varsenerveld

Een échte boerencamping voor kinderen: dat is camping Varsenerveld! Hier leren ze nog alles over het boerenleven en de natuur, want er zijn veel dieren aanwezig. Koeien, geiten, een pony en kippen: allemaal wonen ze op de boerderij en de kinderen mogen helpen met de verzorging. Camping Varsenerveld ligt in Ommen, in het hart van het Vechtdal in Overijssel. Een bekende vakantieplaats waar heel veel te beleven is. Wij bezochten deze camping in juli en ik vind het echt een aanrader voor gezinnen met kinderen in verschillende leeftijden. Lees hier meer over onze ervaring (met veel foto’s).

Bekijk onze review hier

SVR camping Varsenerveld in het kort:

  • Echte boerencamping
  • Ruime kampeervelden met vrij uitzicht
  • Een paar keer per week kunnen kinderen 'Voeren met de boer'
  • In het Vechtdal
  • Verhuuaccomodaties aanwezig
  • Oplaadpunt elektrische auto's aanwezig
  • Persoonlijk door ons bezocht!

In tegenstelling tot sommige andere boerencampings, beleef je bij camping Varsenerveld nog het echte boerenleven. De boerderij is nog steeds in bedrijf, al is het nu met een kleiner aantal koeien en meer als hobby. Maar kinderen kunnen hier nog echt op pad met de boer, die dat overigens met veel liefde voor de kinderen doet. Hij leert ze over de dieren op de boerderij. De dwerggeitjes zijn natuurlijk altijd vertederend en daar hebben wij dan ook veel tijd doorgebracht….

Overal bloembakken en alles fleurig en netjes. Puck helpt wel even met het onderhoud 🙂

De camping is heel geschikt voor een weekendje kamperen met caravan, tent of camper. Voor alle informatie verwijs ik je graag naar het uitgebreide artikel. 

Bekijk of boek de camping hier

 

I love kamperen