Wil jij samenwerken met I love kamperen om zo jouw camping meer aandacht te geven? Dat kan! Met I love kamperen wil ik mensen inspireren om te gaan kamperen. Mijn bezoekers zijn regelmatig op zoek naar campingtips en vooral naar eerlijke en persoonlijke reviews. Die bied ik graag en ik ben dan ook altijd op zoek naar die ene leuke camping. Heb jij een camping en wil je graag aandacht van de doelgroep op I love kamperen? Of wil je de bezetting van je camping verbeteren en daar eens met mij over sparren? Ik doe ook marketing voor campings. Lees dan even verder.
kampeerblog-samenwerken

Doelgroep

I love kamperen is een kampeerblog gericht op kampeerders tussen 30 en 50 jaar, zowel mannen als vrouwen en vaak met kinderen. Zij willen de sfeer van de camping weer in hun vakanties beleven, maar wel met een zekere mate van comfort. Mijn doelgroep gaat veelal met een eigen kampeermiddel (met name caravans en tenten) op pad, maar overweegt ook bijvoorbeeld luxere ‘glamping’ opties als safaritenten en boomhutten, bijvoorbeeld als weekendje weg.

Review op I love kamperen

Een review op I love kamperen is goede manier om jouw camping te presenteren. Een review is veel meer dan de toch wat ´standaard´ informatie die je op de boekingssites kwijt kunt. Het is een persoonlijke en eerlijke beschrijving van de kampeerervaring op jouw camping. We maken onze eigen foto’s, bekijken alle aspecten goed, spreken het liefst even met bv de eigenaar om het (vaak heel passievolle) verhaal van de camping compleet te krijgen. Een mooi voorbeeld zie je hier.  Het artikel delen we natuurlijk op social media en we besteden veel aandacht aan de vindbaarheid via Google.

Wil jij dat ook? Neem dan even contact op. Een persoonlijke review is niet gratis, maar wel heel waardevol.

Marketing voor campings

Ik werk al jaren als marketingadviseur en weet dus hoe je jouw doelgroep kunt bereiken. Ik heb professionele ervaring met bijvoorbeeld het ontwikkelen en uitvoeren van marketingstrategieën, social media campagnes, teksten, blogs, video, beurzen en nieuwsbrieven en ben altijd op de hoogte van ontwikkelingen in de marketingbranche. Wil jij ondersteuning of inspiratie bij jouw eigen marketing, los van mijn blog? Dat kan, bel of mail me gerust even.

Eerlijk en betrouwbaar

Betrouwbaarheid is mijn  grootste waarde als blogger. Bezoekers komen op mijn site voor eerlijke informatie. Ik schrijf op de site alleen over campings waar ik zelf ben geweest en anders staat dit vermeld. Alleen dan kan ik -volgens mij- een goede en betrouwbare ervaring hiermee delen. Hetzelfde geldt voor producten. Schrijven over een product lukt mij alleen als ik het product ken en er een eerlijke mening over kan geven. Er is altijd de mogelijkheid om een review niet te plaatsen als de ervaring onverhoopt tegenvalt.

Meer weten?
Neem even contact op via mail of op 06-24610945.
Ook te bereiken via LinkedIn.