Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Voor vaders: kamperen in het Dinopark

Vaders: dit is voor jullie. In juni kun je met de kids kamperen tussen de brullende dino’s in Dierenpark Amersfoort tijdens Vadernacht. In het Dinopark zijn op 3 data in de avond en nacht alléén vaders met hun stoere kinderen welkom. Tentje mee, samen bbq´en en daarna een avontuurlijke avond (en ongetwijfeld kort nachtje). Lijkt me een unieke ervaring!
Dinopark kamperen

Kamperen in het Dinopark

Het dinopark is een bos waar zo’n 70 levensgrote dinosauriërs staan. Je kunt er botten opgraven of bijvoorbeeld testen of je sneller bent als een T-Rex. Er staan ook ‘levende’ dino’s (en dat lijkt me dus creepy als je ’s nachts even uit de tent moet, maar goed, ik ben dan ook geen stoere vader).

Vadernacht

Op 17, 18 of 25 juni 2016 kun je vanaf 16.00 terecht in het Dinopark om je tent op te zetten. Daarna ga je gezamenlijk met alle vaders en kinderen bbq’en midden in het park. Dan volgt een leuke en avontuurlijk gevulde avond. Kosten zijn € 77,00 per persoon (kinderen € 69,50 pp) . BBQ, ontbijt, parkeerticket, drankjes en toegang tot het dierenpark zijn bij de prijs inbegrepen. De volgende dag kun je nog tot 18.00 is het dierenpark blijven.

En moeders dan?

Voor moeders (en broertjes en zusjes die niet mee gaan) zijn er speciale ontbijttickets, zodat je ’s morgens vroeg kunt aanschuiven om alle grote verhalen te horen en vervolgens samen met dierenpark in kunt. (Man en kinderen eens een nachtje weg, wauw, eh, ik ga ook reserveren voor ze denk ik 😉 )

Reserveren!

Vorige keer was Vadernacht telkens binnen 20 minuten uitverkocht, dus als je wilt is het zaak tijdig voor de pc te zitten. De verkoop begint 6 april om 12.00 uur. Hier vind je alle info en kun je boeken!

Bron foto’s: Dierenpark Amersfoort

3 responses to “Voor vaders: kamperen in het Dinopark

  1. Oh wat gaaf zeg! Mijn kinderen hebben vorig jaar voor vaderdag een heerlijke overnachting gegeven. ’s Ochtends hadden we geregeld dat ze ontbijt op bed konden komen brengen. Het was echt fantastisch!

  2. Hoi Karin!

    Ik heb je genomineerd voor de Liebster Award!! Voel je niet verplicht om mee te doen, ik lees je blog gewoon met plezier en vind het alleen maar heel gaaf dat we allemaal doen wat we leuk vinden! Keep up the good work! Check voor meer info: http://www.kampeermeneer.nl/liebster-award/

    Groetjes,

    Tjerk – Kampeermeneer

  3. Wat een onwijs gave ervaring dit! En fijn dat je als moeder mag komen ontbijten. 🙂 Ik hoop dat dit er ook nog is als onze kids wat groter zijn, nu zijn ze nog wat jong, maar erg leuk hoor!

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!