Sinterklaascadeautjes voor kampeerders

Zet snel je schoen!

Kampeercadeau’s in je schoen

Makker staakt uw wild geraas, want hoewel het kampeerseizoen nog ver weg is, zijn er een heleboel manieren om de kampeerlusten van camping minnend Nederland te vervullen. Om te beginnen zou de Sint een paar leuke kampeercadeau’s in de zak of schoen kunnen stoppen. Toevallig heeft I love kamperen sinds kort een mooie webshop met de allerleukste spulletjes. Hieronder vind je de favorieten die op onze verlanglijst staan! 


Happy Feet 

Warme voetjes zijn met deze temperaturen altijd fijn. Deze special edition I love kamperen sokken zijn onze nieuwste trots en ze zijn er in drie dessins. In stemmig zwart, maar wél met een leuke campingprint, zodat je ze onder je nette niet-kampeer-kloffie ook gewoon aan kunt. 

kampeersokken

 

 

Meer Campinggeluk

Marjoleine Tel schreef eerder al het boek Campinggeluk, maar ook haar tweede boek ‘Meer Campinggeluk’ is een aanrader voor de nodige feelgood campingvibes. Een echt kampeerboek met onverwachte intriges en romantiek vanaf de Nederlandse camping. Dus kruip onder je dekentje op de bank en waan je alvast op vakantie met dit kampeer kado!

campinggeluk boek

Choco en Thee 

Als je daar dan toch zo comfortabel ligt, dan hoort daar eigenlijk wel een kopje thee en een chocolaatje bij. Dit pakketje kampeerchocolade en thee van I love kamperen is een heel fijn presentje voor als je niet persé spullen wilt geven. De reep is lekker romig en in de zwarte thee met bloemen zit een speciale blend van saffloerbloesem, korenbloembloesem en zonnebloembloesem. Camping in een kopje! 

kampeerchocola kampeerthee

Ultiem kampeercadeau: Rust & Ruimte 

Geef een donateurschap van SVR cadeau! Met dit donateurschap kan jouw kampeer-vriend of vriendin een heel jaar lang kamperen op de SVR Campings die Nederland rijk is, tegen een voordelig tarief. Hiermee geef je niet alleen een heleboel rust en ruimte cadeau, ook steun je hiermee het kamperen bij de boer en op kleinschalige campings. Het donateurschap loopt een kalenderjaar en wordt niet automatisch verlengd, dus de ontvanger zit nergens aan vast. En het leuke is, je kunt de bon ook nog combineren met een leuk cadeaupakketje. Gegarandeerd een happy camper!

donateurschap SVR kado cadeaubon

In de shop van I love kamperen vind je nog veel meer moois voor in de zak of onder de boom. Wij maken er een feestelijk pakketje van en jij hoeft er alleen nog maar iemand blij mee te maken! (we zijn overigens groot voorstander van cadeautjes voor jezelf kopen 😉 ) 

Ben je op zoek naar meer inspiratie? Wij hebben een heleboel leuke lijstjes met de leukste cadeautjes! Zoals voor Moederdag, Vaderdag, Kerst, Valentijnsdag of gewoon zomaar leuke cadeautjes voor mannen en voor vrouwen! Inspiratie genoeg!

 

I love kamperen