Met deze kadootjes kun je wel aankomen

bij papa!

Vaderdag kampeerkadootjes

Oooooo ja, vaderdag komt er weer aan! Die vaders regelen best veel voor ons, ik vind het altijd wel leuk om iets extra’s te doen op zo’n dag. Maar wat geef je een vader die ‘alles al heeft’? Ik ben alvast op onderzoek uitgegaan en misschien heb jij wel iets aan mijn bevindingen. Leuke en handige dingen voor op de camping zijn immers altijd goed toch? Hierbij mijn vaderdag kadotips voor stoere kampeerders 🙂

Seatsac

Chillen voor de tent tijdens de vakantie: favoriete bezigheid hier. Met zo’n SeatZac heb je binnen een paar minuten een zit/hangzak. Hij is gevuld met lucht, eenmaal opgevouwen is het een heel klein en licht pakketje dat makkelijk mee kan. Wij hebben er al een en onze ervaring met de SeatZac lees je hier. Je haalt hem bijvoorbeeld bij bol.com maar ik zie dat hij hier in de aanbieding is nu.

seatsac ervaring

 

BBQ stuff

Mannen en barbecueën: altijd goed. Maak het op de camping nog leuker voor hem! Deze vind ik leuk: Jack Daniels houtsnippers voor op de kolen. Extra flavourrrr.

vaderdag kamperen
Whisky barrel chips. Het klinkt al stoer toch?

Zelf vind ik de paellapan van Cadac een handige toevoeging. Hierop kun je vlees en groenten tegelijk klaar maken (of eh, nou, paella bijvoorbeeld.) Iets voordeliger is de pizzasteen, voor knapperige pizza’s!

Hierop krijg je van die dunne knapperige pizza’s

Een nachtje stoer kamperen

Leuke ervaringen blijven je natuurlijk láng bij. Ga eens met je vader op qualitytime uitje! Een nachtje op een kampeervlot is leuk, waar je eerst samen naar toe moet kanoën. Alle rust en ruimte voor een goed gesprek, of lekker vissen!

Goedemorgen!

Ook leuk is een nachtje logeren bij de boswachter.   Slapen in de natuur op een natuurkampeerterrein, lekker wandelen en ’s avonds bij het kampvuur zitten!

Lekker slapen in de natuur: dat vinden vaders leuk!

Deurmat caravan

Deze deurmat blijf ik ook zo leuk vinden! Misschien wilde je hem zelf al, en is dit een mooie aanleiding 😉

mat caravan

Samen buitenspelen

Bij ons is samen buitenspelen echt favoriet. Maar soms is de inspiratie even op: wat gaan we doen? Dit boek kan daarbij helpen. Leuke activiteiten, ingedeeld per seizoen. Maar ook vogelspotkaarten, strandvondsten herkennen en vlinders zoeken: staan er allemaal in. Een boek voor papa én de kinderen. Ik schreef er hier meer over. 

Kinderen (met papa) naar buiten 🙂

Wat ook leuk is voor grote én kleine outdoortypes: fikkie stoken. Weet je nog hoe dat vroeger ging? Superspannend en eerlijk gezegd vind ik het nu nog steeds leuk. Deze vuursteen helpt je, magisch was dat!

Vuursteen

Ook een leuke activiteit: maak een stoere outdoorarmband (mét kompas haha) en geef hem zondag aan je vader! (Of laat hem zelf knopen)

Met wat geduld heb je een stoere armband.

 

Licht én laden: bamboe lamp met powerbank

Deze lamp vind ik mooi én heel handig. Stevige lamp van bamboe, sfeervol (dimbaar) licht én hij fungeert als powerbank. Ik heb er 2x mijn lege iPhone mee op kunnen laden. Fijn ding en handig. Je bestelt m hier.  

human comfort lamp

 

Ok, ik moet nog kiezen samen met het kleine volk hier in huis. Wat gaan jullie geven?

One response to “Vaderdag kampeerkadootjes

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!