Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

9 kado’s voor vrouwen die van kamperen houden

December komt er aan! Ik was vandaag in de binnenstad en ik zie iedereen alweer inkopen. Vorige week gaf ik al 10 kadotips voor mannen. En nu, voor al mijn fellow vrouwelijke kampeerders, 9 tips voor vrouwen die van kamperen houden. (Dat rijmt niet overigens. Mag niet in je surprisegedicht)

Decemberkado's vrouwen kamperen 1 caravansticker

1. Pimp de caravan
Ik heb een droom: ik wil een kleine caravan ‘voor erbij’. Eentje die ik helemaal mag inrichten zoals ik wil. Dan wordt het een roze, wit en rood-met-witte-stippen interieur. En de buitenkant zou ik dan helemaal laten bestickeren in I love kamperen stijl. Ik zie dit ooit nog wel eens gebeuren ook! (ja echt!)
Ik vind het mooi als caravans persoonlijk zijn. Eigen kleuren en inrichting. Een eigen sticker voor op de caravan is een mooi startpunt. Met de namen van de ‘bewoners’, of misschien heb je een boodschap te delen? Deze vind ik leuk. Ook in roze verkrijgbaar 😉

Decemberkado's vrouwen kamperen 2 boek on fire bbq

2. On fire! Het BBQ-boek voor vrouwen van Madame Charlotte

Madame Charlotte is chefkok én foodstyliste en houdt van koken op een vuurtje. Kan niet mis eigenlijk. Dit boek bevat BBQ recepten waar ik niet op kom, maar behalve dat is het ook een sfeervol en prachtig boek. Lekker buiten koken en sfeer proeven!

The making of zie je hier, ook al zo’n fijn filmpje.

Decemberkado's vrouwen kamperen 3 toilettas vw busje

3. Toilettas VW busje
Dit VW busje is zó populair en verschijnt in allerlei vormen. Als tent, toaster, legomodel, broche, bedenk het maar. En dus ook als toilettas! Ga je toch lekker op vakantie met je VW campertje. In allerlei kleuren verkrijgbaar.
Decemberkado's vrouwen kamperen 4 hanger tent

4. Hanger tent
Ok, ik moet toegeven: van sieraden als kadootje word ik altijd blij. Can’t go wrong. Zeker als ze ook echt bij me passen. Deze tenthanger is gewoon cute.
Decemberkado's vrouwen kamperen 5 campinggeluk boek

5. Campinggeluk
Afgelopen zomer een echte hit in de boekenwinkel. Nog niet gelezen? Zet m op je verlanglijstje: even lekker achterover met een kop thee en genieten van de campingsfeer.
Decemberkado's vrouwen kamperen 6 wijnglashouder

6. Wijnglashouder
Iedereen kent van die opvouwbare stoelen. Die sleep je mee over de camping om lekker bij de buurtjes wat te drinken of je neemt ze mee naar het kampvuur of een festival. Mét handige ruimte voor je blikje bier. Waar dus je wijnglas helemaal niet in past. Valt om, onhandig, zonde, gedoe. Dus: je wilt een wijnglashouder. En die koop je hier. Met of zonder bling. Doe in mijn geval ook gelijk maar de wijnfleshouder.
Decemberkado's vrouwen kamperen 7 isabella toporganizer

7. Een opgeruimde voortent
Bij ons is de voortent altijd een beetje rommelig. Hij is niet zo groot en er zwerft altijd speelgoed van de jongens. En oude kranten, kopjes, een verdwaalde bezem, kookspullen… Op de Kampeer en Caravanbeurs was ik bij de stand van Isabella en kocht daar deze Toporganizer. Een soort hangmand die je aan de bovenste stangen van de tent hangt. Je spullen zijn dus van de grond af en je kunt er veel in kwijt. Ik vind m handig!
Decemberkado's vrouwen kamperen 8 bedel caravan

8. Voor aan je armband
Ik heb een Pandora armband en ik ben er erg aan gehecht. Er zitten alleen bedels aan die staan voor persoonlijke situaties, zoals de geboorte van mijn kinderen en mijn hobby´s. Deze mag eigenlijk niet ontbreken!
Decemberkado's vrouwen kamperen 9 boek caravanity

9. Plaatjes kijken en dromen
Zoals ik net al schreef:  ik droom nog van een gepimpte caravan, alleen voor mij. Ik ben niet de enige: het ontzettend leuke Caravanity doet niet anders! Op hun site vind je inspiratie te over. Ze hebben een leuk boek gemaakt vol mooie plaatjes om verder te dromen.

One response to “9 kado’s voor vrouwen die van kamperen houden

Comments are closed.
I love kamperen