Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Design your own…caravan?

Afgelopen zaterdag is de Caravan Salon Düsseldorf begonnen. Zoals ze zelf zeggen ”s werelds grootste beurs voor campers en caravans.’ Daar hou ik van, groot, massaal, alle merken trekken hun mooiste kleren aan en laten alles zien wat ze hebben. Ik zou er graag gaan kijken, dat is natuurlijk 1 hele grote snoepwinkel voor kampeerdummies. Ik bedoel, er is een parkeerplaats voor 3500 caravans of campers, voor mensen die graag bij de beurs willen overnachten. 3500!! Helaas is Düsseldorf voor ons niet echt naast de deur. En we hebben nog steeds geen trekhaak, ook zoiets.

Ik zag vooral hele mooie en hele dure luxe campers en caravans verschijnen. Voor ons vooral in de categorie ‘leuk en onbereikbaar’. Een camper van € 100.000,-, mwah. Maar van 1 ding werd ik heel blij: een caravan die je kan vormgeven in 29 verschillende designs. En dan niet alleen de binnenkant (weg met die laffe blauw gele bekleding die wij hebben), nee ook de buitenkant! Wha! Dat wil ik! Dat is een Karin-caravan! Eindelijk kunnen we ook nieuwe caravans rücksichtslos ontsaaien! Ik HOU er van! Kijk dan:
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=e3tU2IUPb9I&w=560&h=315]

Doe mij die met die getekende bloemen en blauwe accenten. Of die met die gekleurde strepen. Of…
Op deze site kun je je eigen caravan ontwerpen. Met 1 druk op de knop kun je je eigen design direct door sturen naar de dealer. Haha, leuk detail. (zou je m ook met iDeal kunnen betalen en laten thuisbezorgen, vraag ik me dan af)
altea 4 four groen

Adria Altea 4 Four

Bron filmpje: Camping Danmark
De beurs is nog tot 7 september. Als je nog een plekje over hebt, carpool ik graag mee.

I love kamperen