Eriba Touring Colour
Hoera! Meer kleur op de camping

Met deze Eriba Touring Colour Editions zit dat wel snor!

Gekleurde caravans: De Eriba Touring Colour Editions

De tijd van inspiratieloze witte caravans is voorbij! Caravanmerk Eriba heeft namelijk een stel hele leuke gekleurde caravans op de markt gebracht: De Eriba Touring Colour Editions. Wij zijn een groot voorstander van wat meer kleur op de camping, dus lees snel verder voor wat meer info over deze vrolijke vakantiehuisjes op wielen!

Gekleurde caravans

We zijn normaal niet zo van het promoten van nieuwe modellen caravans of campers (want vaak lijkt het gewoon best wel erg op elkaar), maar in dit geval maken we een uitzondering. Want kijk nou toch?! Als je dit ziet rijden wordt je instant vrolijk. Deze vrolijkheid is ook in het interieur doorgetrokken. Deze caravan past ook perfect bij veel van de spulletjes die wij in onze webshop verkopen. Check zeker even onze lijn van Kampeermerk Van Go Collections. Past perfect bij dat geel, rood en blauw!

Eriba Touring Colour

Eriba Touring

De Eriba Touring bestaat al 65 jaar en is wel iconisch te noemen. Inmiddels ziet de buitenkant er nog mooi retro uit, maar de binnenkant heeft een moderne upgrade gekregen. Eriba bracht al wel vaker caravans met een kleurtje uit (zoals de Eriba Troll Ocean Drive en Rockabilly) maar die waren er maar in één uitvoering, die van 530 cm). Het mooie aan de Eriba Touring Colour Editions is dat ze in veel verschillende indelingen te krijgen zijn! Van de compacte Eriba Touring 310 tot een ruime Touring 642.

gele caravan

Klein en fijn: handig voor elektrisch rijden

Eriba’s staan bekend als lichte caravans die dus wel eens heel geschikt kunnen zijn voor achter een elektrische auto. Tel daar nog bij op dat de hoogte door het hefdakje een stuk lager is tijdens het rijden. Dat betekent minder luchtweerstand. Ben je zelf wat aan de lange kant? Als het hefdakje is uitgeklapt is de stahoogte 195 cm.

Eriba Touring Colour

Eriba Touring met slaapdak

Nu denk je misschien:  “Leuk zo’n Eriba Touring, maar dat is toch veel te klein voor mijn hele gezin?” Jaaaaa, maar daar hebben ze iets op bedacht. Eriba heeft namelijk ook een leuk slaapdakje als optie (zoals je die bij camperbusjes wel eens ziet). Dan heb je ineens 2 slaapplaatsen meer! Plek voor 5 mensen in 1 Eriba. Da’s ook iets om vrolijk van te worden!

Eriba slaapdak

Gekleurde Eriba Touring

Het moet natuurlijk in je budget passen, want deze jongens zijn alleen nog nieuw aan te schaffen (en dan moet je toch zo’n € 30.000,- of meer meenemen). Wel kan je dan helemaal zelf je vrolijke caravan samenstellen met mooie stofjes en houtlook. Het schijnt dat de kleurtjes ook door vertaald zijn naar de voortenten, maar daar hebben we nog niets van gezien. Dat zou echt goed nieuws betekenen voor meer kleur op de camping!

I love kamperen