Gaaf campingservies

en andere kampeer wannahaves

Nieuw: gave kampeerspullen uit Australië

Voor mijn winkel (en dus voor jullie) ben ik altijd op zoek naar goede, maar ook originele kampeerproducten. Nou, ik heb een heel gaaf merk toegevoegd: Van Go Australia. Campingservies met gekleurde retrocaravans, maar ook in stijlvolle grijstinten. Bamboe borden, bekers, theedoeken, reismokken, toilettassen: van alles! En het past allemaal bij elkaar. Uniek in Nederland, zelfs in Europa en alléén in mijn webshop te koop. Kijk gauw mee naar de kampeerproducten van Van Go Collections!

campingservies bamboe retro caravans van go collections
Deze bamboe borden zijn er in twee maten. De grootste gebruik ik ook als dienblad.
toilettas caravan tab
Met deze toilettas loop je vrolijk over de camping 🙂

Bamboe campingservies met caravans

De hele collectie is geïnspireerd door retrocaravans van over de hele wereld. De kenners zien direct de gele Tab, de Airstream en zelfs een Otten. Ze zijn er in vrolijke kleuren en in grijstinten, ik kan zelf niet zo goed kiezen, allemaal leuk! Ik ben dit merk enige jaren geleden tegengekomen doordat ik het opgestuurd kreeg van Australische familie. Ik heb het sindsdien thuis in gebruik (en in de zomer in de caravan) en ik sta dus volledig achter de kwaliteit. Ook na vele malen (jaren) gebruiken ziet het er nog goed uit. Dus vond ik het tijd om dit gave merk nu eindelijk naar Nederland te halen om jouw kampeertafel op te fleuren! De meeste producten uit de Van Go lijn zijn gemaakt van duurzaam bamboe. Ze zijn volledig getest op voedselveiligheid en hebben hiervoor twee belangrijke certificaten.

campingservies bamboe retro caravans van go collections

Ook zijn er bijzondere toilettassen van de teardrop caravan binnen en kijk ook zeker even bij de sleutelhangers. Zware, mooie kwaliteit: echt een heel mooi kadootje voor iemand die van kamperen houdt.

campingservies bamboe retro caravans van go collections

 

Bekijk de hele collectie hier

 

beker servies grijze caravans

Kijk even mee! Ik pak alle pakjes persoonlijk en met veel aandacht voor je in. Laat je weten wat je er van vindt?

sleutelhanger caravan airstream

Bekijk de hele collectie hier

 

I love kamperen