Happy Campers

Een nieuw snoepje van Caravanity!

Boek: Happy Campers van Caravanity

Dit is een boek waar de liefde van af spát: Happy Campers van Femke Creemers. Femke kennen we van het vrolijke Caravanity en ze maakte eerder al kleurrijke en inspirerende boeken. Haar nieuwste aanwinst is een ode aan bijzondere caravans en campers én hun eigenaren. Mooi uitgevoerd met harde kaft en vol met de mooiste kleurenfoto’s. Bijzondere restauraties en liefdevolle verhalen van mensen over hun rijdende huisjes. Een logisch gevolg is dat je na het lezen de pimpkriebels hebt, want je krijgt gegarandeerd inspiratie.

Happy Campers Caravanity review

Happy Campers Caravanity

In Caravanity zijn 40 caravans en campers én hun liefdevolle eigenaren beschreven. Wat hebben we toch prachtige verhalen in ons land! Sommige caravans komen nog uit de jaren ’60 en zijn met veel aandacht gerestaureerd. Andere modellen zijn veel recenter, maar ook daar kun je na een flinke verbouwing (en verfklus) een heel andere uitstraling aan geven. Ik vind het beide leuk om te zien, want eerlijk gezegd is mijn eigen caravan gewoon saai en standaard (maar niet minder geliefd 😉 )

happy campers caravanity review

Mooie verhalen

Femke heeft samen met vriendin Marijn de Wijs deze caravans en campers verzameld, aangekleed en gefotografeerd. Alle eigenaren vertellen hun verhaal bij de vrolijke beelden. Van gezinnen die op maandenlange roadtrip gingen met hun huisje tot vaste huisjes op Bakkum. Caravans die al generaties in de familie zijn en campers die de langgekoesterde dromen eindelijk doen uitkomen. De meeste eigenaren hebben alle aankleding en het verbouwen zelf gedaan, daar heb ik zoveel bewondering voor!

boek gepimpte caravans

happy campers review

Kampeerinspiratie

Dikke kans dat je hierna zelf aan de slag wilt, het boek heeft een hoog ‘wil ik ook’ gehalte. Op de site van Caravanity kun je dan alle tips vinden, maar ook haar vorige boeken helpen je verder. Bovenal is Happy Campers een feelgood inspiratieboek, een superkado (voor jezelf of die leuke vriendin). De kampeerkriebels komen dan vanzelf, óók in de herfst en winter.

Happy campers caravanity

 

 

I love kamperen