ACSI Header
Publieksprijzen van ACSI

Op wie zou jij stemmen?

Nu ook ACSI Awards voor campings!

Er is sinds deze week nóg een mooie manier om je waardering voor hardwerkende campingeigenaren uit te spreken; de spiksplinternieuwe ACSI Awards! Eerder deze maand deelden we al de genomineerden van de ANWB Camping van het Jaar met je. Maar nu heeft dus ook ACSI publieksprijzen uitgeschreven. Dit is de eerste keer dat ze dit doen en hoe! Iedereen in Europa kan stemmen op zijn of haar favoriete camping in een aantal leuke categorieën.

Helemaal zelf kiezen

Anders dan we gewend zijn, is dat bij de ACSI Awards de genomineerden nog niet bekend zijn. Je kunt dus in de stem-tool van deze ACSI Awards helemaal zelf kiezen welke campings wat jou betreft in aanmerking komen. Let wel, het zijn uiteraard alleen maar ACSI campings die in aanmerking komen, maar ze hebben 9600 aangesloten campings. Er is dus wel wat te kiezen!
Je moet er wel even voor gaan zitten, want er zijn acht categorieën te vergeven.

  1. Beste kleine, fijne camping
  2. Meest hondvriendelijke camping
  3. Camping met de mooiste ligging
  4. Mooiste campingzwembad
  5. Beste fiets- en wandelcamping
  6. Beste campingrestaurant
  7. Beste camperplaatsen
  8. Beste campinganimatie

Verrassend maar eigenlijk ook heel logisch zijn een aantal van deze categorieën bij de ACSI Awards. Want hondvriendelijkheid, campinganimatie of een prachtig zwembad zijn voor sommige kampeerders vaak een doorslaggevende factor bij het kiezen van een camping. Handig om daar na de uitslag van deze ACSI Awards op te kunnen zoeken en selecteren.

In elk land een winnaar

In elke categorie kies je een favoriete camping, maar als je bijvoorbeeld geen favoriet hebt op het gebied van camperplaatsen, dan hoef je die ook niet in te vullen. Na de stemperiode wordt per land een winnaar in elke categorie gekozen. En dat is dus leuk, want zo heb je in elk land een paar toppers, waar je dan weer je kampeerplannen op kunt baseren. Stemmen kan van 20 december 2021 tot 20 maart 2022. In april worden de winnaars van de felbegeerde ACSI Awards bekend gemaakt.  Wij zijn benieuwd!

UPDATE! Inmiddels zijn de winnaars bekend! Je vindt de winnaars van de ACSI AWARDS 2022 hier!

ACSI Awards 2022 logo

I love kamperen