Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Kampeer en caravan jaarbeurs 2015 (KCJ)

 

Jaaaa, de KCJ is weer bijna! Ik was er vorig jaar ook en hoewel ik eerlijk gezegd verwachtte een misschien wat suffe 50+ beurs tegemoet te gaan, heb ik me er bijzonder goed vermaakt en kwam ik uuuren later pas weer naar buiten. Als je van kamperen houdt is dit gewoon leuk om eens te bezoeken. En niet eens per se alleen om een nieuwe caravan te kopen: er is heel veel te doen, zien en eten. Er hangt een fijn sfeertje! Dit jaar is het thema ‘La douce France’ en dus staat alles in het teken van tarte tatin, lavendel, Franse marktjes en du vin. En ik ben al klaar voor de Selfieroute 🙂
KCJ_Logo

Voor als je van campers houdt
Campers zijn populair en daar doet de Kampeer en Caravan Jaarbeurs lekker aan mee. Zo is er het buscamperplein, de camperparkeerplaats en je kunt proefrijden met een camper.

Deze beauty is van Robin Aberson
Deze beauty is van Robin Aberson

Maar ik hou van caravans
En die zijn er dan ook genoeg. Natuurlijk kun je allerlei nieuwe modellen en snufjes bekijken. En ik verheug me op de ‘gepimpte hoek’: er staan 7 gepimpte caravans waar je lekker in kunt kijken en -als je kunt kiezen- kun je stemmen op de leukste. Ook is er de ‘Tour d’Artististique‘, een verzameling kunstzinnige projecten gebaseerd op de ietwat rare verzamelingen van ene Pet van de Luijtgaarden.

Me, my selfie and I
Er zijn -jawel- Selfie Hotspots gemaakt met allerlei Franse bestemmingen. Maak je daar een leuke Selfie en je upload hem, maak je kans op een weekendje kamperen aan de Seine in Parijs. In een camper. Parijs is áltijd een goed idee, zei een wijs iemand ooit, dus ik doe mee.
glazen caravan 1

The usual
En natuurlijk is er nog veel meer te zien op de beurs. Gadgets (oa de wedstrijd voor de beste kampeeraccessoire, altijd leuk), nieuwe caravans/campers/tenten, leuke campings, coole minicaravans, allerlei voortenten, fietsen en andere kampeerstuff.

Zie ik je daar?
Ga zelf even kijken! Van woensdag 7 oktober tm zondag 11 oktober in de Jaarbeurs. Trek geen hakken aan, zoals ik vorig jaar. Veel plezier 😉

Wil je weten hoe het was? Ik maakte een fotoverslag van de beurs!

2 responses to “Kampeer en caravan jaarbeurs 2015 (KCJ)

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!