Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Kampeerbeurs Utrecht 2015

Jaaaa, het is weer tijd voor de Kampeerbeurs Utrecht 2015! Of zoals de beurs echt heet: De Kampeer en Caravan Jaarbeurs! Ik was er vorig jaar ook en hoewel ik eerlijk gezegd verwachtte een misschien wat suffe 50+ beurs tegemoet te gaan, heb ik me er bijzonder goed vermaakt en kwam ik uuuren later pas weer naar buiten. Als je van kamperen houdt is dit gewoon leuk om eens te bezoeken. En niet eens per se alleen om een nieuwe caravan te kopen: er is heel veel te doen, zien en eten. Er hangt een fijn sfeertje! Dit jaar is het thema ‘La douce France’ en dus staat alles in het teken van tarte tatin, lavendel, Franse marktjes en du vin.
KCJ_Logo

Voor als je van campers houdt

Campers zijn populair en daar doet de Kampeer en Caravan Jaarbeurs lekker aan mee. Zo is er het buscamperplein, de camperparkeerplaats en je kunt proefrijden met een camper.

Maar ik hou van caravans

En die zijn er gelukkig ook genoeg op de Kampeerbeurs Utrecht 2015. Natuurlijk kun je allerlei nieuwe modellen en snufjes bekijken. En ik verheug me op de ‘gepimpte hoek’. Daar staan zeven gepimpte caravans waar je lekker in kunt kijken. En als je kunt kiezen, mag je stemmen op de leukste. Ook is er de ‘Tour d’Artististique‘, een verzameling kunstzinnige projecten gebaseerd op de ietwat rare verzamelingen van kunstenaar Pet van de Luijtgaarden.

Me, my selfie and I op de kampeerbeurs utrecht 2015

Er zijn -jawel- Selfie Hotspots gemaakt in allerlei Franse sferen, helemaal in thema. Maak je daar een leuke Selfie en je upload hem, dan maak je kans op een weekendje kamperen aan de Seine in Parijs. In een camper. Parijs is áltijd een goed idee, zei een wijs iemand ooit, dus ik doe mee.

Kampeerbeurs Utrecht 2015

Genoeg te doen

En natuurlijk is er nog veel meer te zien op de kampeerbeurs utrecht 2015. Gadgets (oa de wedstrijd voor de beste kampeeraccessoire, altijd leuk), nieuwe caravans/campers/tenten, leuke campings, coole minicaravans, allerlei voortenten, fietsen en andere kampeerstuff.

Zie ik je op de kampeerbeurs utrecht 2015?

Ga zelf even kijken!  Van woensdag 7 oktober t/m zondag 11 oktober in de Jaarbeurs. Wil je meer tips? Kijk dan hier! En trek geen hakken aan, zoals ik vorig jaar. Veel plezier 😉

I love kamperen