Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

5 redenen om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken

De caravans verdwijnen langzaam weer naar de stalling, ik zie tekenen van de herfst: het ‘hoogseizoen kamperen’is echt wel voorbij. En nu?! Elk jaar in oktober bezoek ik de KCJ: Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit jaar is deze van 12 tm 16 oktober. Een goede plek om ook in oktober dat kampeergevoel nog even te hebben! Dit jaar zijn er wat mij betreft 5 redenen om ook te gaan:

Kampeerbeurs KCJ korting winactie

 1. Meer tenten en vouwwagens

  Enkele jaren terug was KCJ vooral interessant als je op zoek was naar een nieuwe caravan. Hallen vol met shiny witte caravans, tja. Leuk om de nieuwe ontwikkelingen te zien, maar ook een beetje saai als je niet op zoek bent. Dat kon anders! Dit jaar zijn er meer aanbieders van tenten en vouwwagens aanwezig, handig om je alvast te orienteren. Eén van de eyecatchers is de bubbeltent, waar je natuurlijk niks aan hebt, maar die wel gewoon leúk is.

  Wel naar de sterren kijken, geen privacy. Keuzes, keuzes :)
  Wel naar de sterren kijken, geen privacy. Keuzes, keuzes 🙂
 2. Het pimpplein

  Hou je van originele, zelf verbouwde caravans? Op het pimpplein vind je inspiratie voor jouw eigen projectje! Ik vind dit altijd zo’n gezellig onderdeel, alle gekleurde caravans bij elkaar. Ook leuk: dit jaar kun je zelf aan de slag met workshops, bijvoorbeeld met chalkpaint, kampeeraccessoires haken of een kussenhoes maken.

  Het pimpplein en creatieve workshops

 3. Camperproefrit

  Het lijkt me best eens leuk, op pad met een camper. Maar kan ik daar überhaupt mee rijden? Op het beursterrein kun je een proefrit maken om dat te ervaren. Mag je daarna beslissen of je dat aandurft, of toch weer voor de tent kiest 😉

 4. Kidsroute

  Mijn kinderen vinden kamperen leuk, maar zo’n beurs bezoeken echt beresaai. Ook dat kon leuker! Dit jaar is er een kidsroute, waarbij ze onder andere marshmallows kunnen roosteren, koek kunnen versieren en typische campingspelletjes kunnen spelen. Middels een soort speurtocht komen ze leuke onderdelen tegen, hopelijk houdt het mijn mannen even bezig dit jaar! Kinderen hebben trouwens vrij toegang.

  Kidsroute KCJ kampeerbeurs

 5. Get in the mood voor jouw volgende vakantie

  Het leukste van de beurs vind ik elk jaar gewoon de sfeer van het kamperen. Het zomerseizoen van 2017 duurt nog even, maar je doet altijd alvast inspiratie op. Er zijn campings aanwezig, je ziet de nieuwste accessoires en bestemmingen en met een tas vol inspiratie ga je naar huis. In november begint voor de grote campings vaak het boekingsseizoen alweer. Voorpret staat voor de deur 🙂

Ik ben er ook: koffie? (winactie)

Ik ben dit jaar vrijdag en zaterdag aanwezig én ik mag gratis kaarten weggeven. Hou daarvoor Facebook in de gaten, want ik ontmoet je daar graag!!

Kaarten kampeerbeurs met korting

Wil je ook gaan? Ik heb korting voor je geregeld! Middels deze link betaal je € 9,00 per kaartje (+€ 1,00 administratiekosten per bestelling)

0535-Banner-300x250px 2

One response to “5 redenen om de Kampeer & Caravan Jaarbeurs te bezoeken

Comments are closed.
I love kamperen