Hal vol met caravans en tenten op de kampeerbeurs utrecht in de jaarbeurs
De Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Kilometers kampeerinspiratie onder één dak!

5 redenen om de Kampeer en Caravan Jaarbeurs te bezoeken

Elk jaar bezoeken wij de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dit is de grootste kampeerbeurs in Nederland en een hele fijne plek om in oktober nog eventjes dat kampeergevoel te ervaren. Wij geven je vijf redenen om een bezoek te brengen aan Kampeer en Caravan Jaarbeurs!

Op de kampeer en caravan jaarbeurs kan je de nieuwste kampeermiddelen bekijken, zoals in deze hal vol caravans

1. Kampeerbeurs met de nieuwste modellen en Kampeermiddelen

Hallen vol met shiny witte caravans, gave campers (ook van die hele grote belachelijke die vooral leuk zijn om even in te spieken), de mooiste tenten en nieuwste ontwikkelingen op het gebied van vouwwagens. Als je je wilt oriënteren op een nieuw kampeermiddel, dan is de Kampeer en Caravan Jaarbeurs de place to be! Je kunt terecht met al je vragen en vaak zijn er ook interessante aanbiedingen.
Heb je al een kampeermiddel waar je tevreden mee bent, dan is er ook genoeg te vinden op het gebied van kampeeraccessoires of andere gadgets. De grootste kampeermerken zijn vertegenwoordigd en onze ervaring is dat dit altijd bijdraagt aan een nóg langer verlanglijstje. En hoe handig is het dat al die kampeerwinkels en merken onder één dak te vinden zijn!?

Doorzichtige boltenten kan je ook vinden op De kampeer en caravan jaarbeurs
Dit soort bijzondere exemplaren zijn ook te zien op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Maar of je lekker rustig slaapt…?

2. Kies je volgende bestemming op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs

Ga je al jaren op vakantie naar Zuid-Frankrijk en wil je wel eens wat anders? Tijdens de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kan je veel inspiratie opnieuw voor nieuwe bestemmingen. Een keer kamperen in Polen of Slovenië? Veel verkeersbureaus zijn aanwezig om je informatie te geven over hun land of gebied. Ook zijn er veel campings aanwezig op de kampeerbeurs die je met liefde alles vertellen over hun mooie plekje. Zulke ‘live’-tips zijn toch een stuk leuker dan avond na avond het internet afstruinen.

Op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kan je inspiratie op doen over bestemmingen, zoals je ziet op deze leuke bordjes

3. Kampeertips en Workshops voor beginners en gevorderden

Echt iedereen kan terecht op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs. Voor de echte beginners is er zelfs een startersplein waar antwoord wordt gegeven op vragen: Welk kampeermiddel past bij jou? Kies je een caravan of een camper? En waar moet je op letten als je voor het eerst gaat kamperen?

De wat doorgewinterde happy campers kunnen terecht voor leuke workshops, lezingen, maar vinden op de beurs ook de leukste duurzame gadgets, tips en innovaties. Er is een Duurzaamheidsroute en er wordt weer een Kampeer Duurzaamheidsprijs uitgereikt aan de meest duurzame innovaties in de branche. Bekijk hier het programma van de kampeer en caravan jaarbeurs.

4. Met kinderen naar de Kampeer en caravan jaarbeurs

Zin in een leuk uitje? Kinderen tot twaalf jaar hebben gratis toegang tot de kampeerbeurs, tieners betalen een gereduceerd tarief. Onze kinderen vinden het altijd leuk om in de caravans, campers en tenten te kijken, maar er is ook nog een speciaal programma voor kids. Zo is organiseren ze vaak een speurtocht, is er vaak een Silent Disco en kunnen ze lekker knutselen. Check hier alles over de Kidsclub in Hal 12.

Kinderen kunnen ook naar de kampeerbeurs utrecht waar ze met hun vader in een caravan kunnen kijken

5. Met je campingvrienden lekker borrelen op de kampeerbeurs

De Kampeer en Caravan Jaarbeurs is een beurs vol gelijkgestemden! Iedereen die daar loopt houdt van kamperen en heeft zin in een leuk dagje uit. De Jaarbeurs doet haar best om een gezellige sfeer neer te zetten met leuke foodtrucks, live muziek en terrassen. Wij vinden de sfeer van het kamperen en alvast in de stemming komen voor het volgende kampeerseizoen eigenlijk het allerleukste! Met een hoofd en vaak een tas vol inspiratie ga je naar huis; een dagje voorpret op de Kampeerbeurs in Utrecht!

Foodtrucks en terrassen op de kampeer en caravan jaarbeurs utrecht

Wil jij ook naar de Kampeer en Caravan Jaarbeurs?

Dat kan natuurlijk! Kaartjes koop je handig online. Houd ook zeker onze eigen Facebook of Instagram in de gaten, want we geven naar aanloop van de beurs vaak kaartjes weg! Wil je weten hoe het vorig jaar was? Lees dan ons verslag van de grootste kampeerbeurs van Nederland 2022. Op Instagram kan je trouwens een super compleet overzicht zien van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022 in de Story Hoogtepunten!

Meer weten over Kampeerbeurs Utrecht?

Wij zijn al een aantal jaar vaste klant op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Hier lees je onze ervaringen van de afgelopen jaren met nog veel meer redenen om een bezoekje te brengen!

Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2022 (Met de winnaars van de Kampeer Duurzaamheidsprijs)

Kampeerbeurs Utrecht 2019 (KCJ)

Kampeer Avontuur op KCJ 2019

Foto-update vanaf de KCJ 2018

De Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2018 komt er weer aan!

Hoe was het op de kampeer- en caravanbeurs 2015?

Kampeer en caravan jaarbeurs 2015 (KCJ) (met de tip: Trek vooral geen hakken aan!)

Kampeer- en caravanbeurs 2014; De Plog

Op de kampeerbeurs utrecht vind je hallen vol met kampeermiddelen

I love kamperen