KCJ 2019

Kampeerbeurs Utrecht

Kampeerbeurs Utrecht 2019 (KCJ)

Het is oktober en dat betekent dat de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs er weer aankomt! KCJ 2019 is een hele grote kampeerbeurs in Utrecht, het is een jaarlijks kampeerfeestje in de herfst! Ik ben er al vaak geweest en het is echt leuk om nog even de kampeersfeer te proeven en alvast vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Dit jaar is de KCJ van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht.

Kampeerbeurs Utrecht 2019

Wat: KCJ 2019
Wanneer: 9 tot en met 13 oktober 2019
Tijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: Dagkaart € 13,00, voorverkoop € 11,00
Meer informatieLees je hier

kampeerbeurs utrecht 2019

De KCJ is een beurs met 60.000 m2 oppervlakte, er zijn dus meerdere hallen vól met kampeerproducten. Het grootste gedeelte van de beurs is gereserveerd voor nieuwe caravans, campers, vouwwagens en (dak) tenten. Wanneer je op zoek bent naar iets nieuws, of de innovaties leuk vind, is dit dus een goede plek. Veel merken en uitvoeringen staan bij elkaar en je kunt dus overal even binnenwandelen. Ook de caravan en camper van het jaar worden bekend gemaakt! Ik zat dit jaar weer in de jury, maar ik hou nog even mijn mond 😉

caravan van het jaar 2019

Het thema van de kampeerbeurs Utrecht 2019 is offroad kamperen en winterkamperen. Er is dus extra aandacht besteed aan stoere kampeermiddelen waarmee je elk seizoen en overal mee op pad kunt, zoals daktenten en wintercaravans. Je vindt er kampeergadgets en er zijn veel campings aanwezig, leuk om direct kennis te maken met de eigenaren! Zoals altijd zijn er ook verschillende presentaties te volgen.

Meer informatie over de beurs

 

 

I love kamperen