KCJ 2019

Kampeerbeurs Utrecht

Kampeerbeurs Utrecht 2019 (KCJ)

Het is oktober en dat betekent dat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs er weer aankomt! Joepie! De Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 is een hele grote kampeerbeurs in Utrecht; een jaarlijks kampeerfeestje in de herfst! We zijn er al vaak geweest en het is echt leuk om nog even de kampeersfeer te proeven en alvast vooruit te kijken naar het volgende seizoen. Dit jaar is de KCJ van 9 tot en met 13 oktober in Utrecht.

Kampeerbeurs Utrecht 2019

Wat: Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019
Wanneer: 9 tot en met 13 oktober 2019
Tijden: Van 10.00 uur tot 17.00 uur
Waar: Jaarbeurs Utrecht
Kosten: Dagkaart € 13,00, voorverkoop € 11,00
Meer informatieLees je hier

kampeerbeurs utrecht 2019 kampeer en caravan jaarbeurs stel kijkt naar twee eriba caravans

 

Wat kun je verwachten op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019

De Kampeerbeurs Utrecht is een beurs met 60.000 m2 oppervlakte, er zijn dus meerdere hallen vól met kampeerproducten. Het grootste gedeelte van de beurs is gereserveerd voor nieuwe caravans, campers, vouwwagens en (dak) tenten. Wanneer je op zoek bent naar iets nieuws, of de innovaties leuk vind, is dit dus een goede plek. Veel merken en uitvoeringen staan bij elkaar en je kunt dus overal even binnenwandelen. Ook de caravan en camper van het jaar worden bekend gemaakt! Karin zat dit jaar weer in de jury, maar houdt nog even haar mond 😉

caravan van het jaar 2019 kampeer en caravan jaarbeurs 2019

Offroad & Winterkamperen

Het thema van de Kampeer en Caravan Jaarbeurs 2019 is offroad kamperen en winterkamperen. Er is dus extra aandacht besteed aan stoere kampeermiddelen waarmee je elk seizoen en overal mee op pad kunt, zoals daktenten en wintercaravans. Je vindt er kampeergadgets en er zijn veel campings aanwezig, leuk om direct kennis te maken met de eigenaren! Zoals altijd zijn er ook verschillende presentaties te volgen.

Meer informatie over de beurs

Meer over de kampeerbeurs Utrecht

Nog niet overtuigd? Hier lees je nog veel meer reden om de Kampeer en Caravan jaarbeurs te bezoeken! 

I love kamperen