Kampeer- en Caravan Jaarbeurs 2018

Een foto update - kijk even mee!

Foto-update vanaf de KCJ

Op 10 oktober is de Kampeer- en Caravan Jaarbeurs begonnen en ik heb er al lekker rondgewandeld. Veel gezien! Ik wil gelijk een paar dingen met je delen, wellicht wil je ook nog gaan dan. (en anders lees je hier en via Instagram gewoon even mee 🙂 ) In mijn vorige blog lees je meer over waarom de KCJ wat mij betreft een leuk kampeer ‘dagje uit’ is.

Als je besluit om nog te gaan, dan krijg je via deze link korting. Wel even vantevoren regelen!

Hier een foto-update:

Thema Spanje

Frankrijk, Italië, Duitsland waren al geweest, dit jaar is Spanje het themaland. Gezellige aankleding, Spaanse hapjes en muziek. Prima sfeertje hebben ze weer neergezet.

kampeerbeurs utrecht 2018

kcj 2018Hal(f) 12 prijzenfestival in hal 12

Elke dag om half 12 is het feest in hal 12! Je kunt jouw bonnetje (bij aankoop van je kaartje gekregen) in een grote bak doen en op de genoemde tijd worden een berg prijzen uitgereikt. Hoofdprijs: een week met een camper op pad. Kansje wagen, altijd leuk. Op dezelfde plek wordt ook elke dag een presentatie gegeven over ‘Camperen voor broekies’, met tips voor beginnende camperliefhebbers.

kamperen prijzen kcj

Camper en Caravan van het jaar

De ANWB kiest elk jaar de nieuwe caravan én camper van het jaar. Innovatief, bijzonder of nieuw: deze wagens verdienen een extra spotlight. De bekendmaking was op de eerste dag van de beurs bij het ANWB terras. De winnaars zijn:

Caravan: Fendt Bianco Emotion 445 FH

Camper: Hymer B-MC T580

 

camper van het jaar caravan van het jaar 2019

sander janson kampeerbeurs
De uitreiking door Sander Janson

Ik zat dit jaar in de jury voor de camper van het jaar, wat echt een hele leuke ervaring was. De winnaar is gebouwd op een licht chassis, wat veel gewicht scheelt. Dit is een innovatief proces, wat ook veel mogelijkheden geeft voor doorontwikkeling van campers in de toekomst. Een terechte winnaar! Je kunt beide nog tijdens de hele beurs zelf bekijken bij het ANWB terras en ik schrijf er later nog meer over. Kijk wat een leuk rijtje 🙂

jury camper van het jaarShoppen

Altijd leuk tijdens de beurs: kampeerspulletjes shoppen. De Wit Schijndel heeft een grote stand, maar veel merken hebben ook beursacties op de eigen stand.

 

Gewoon leuke dingen

Innovatie: dit prototype met zonnepanelen biedt een kijkje in de toekomst van campers en caravans

Ga in Spaanse sfeer op de foto en win een meubelset. Dit kan op de stand van Crespo

Kamperen Kardashian style is ook weer aanwezig: zo leuk om te zien hoe het óók kan (maar waar parkeer je zo’n ding denk ik dan)
Geef je vast op voor de ACSI Testtour, misschien rij jij dan volgend jaar in deze combinatie (OMG wat een lekker stel samen vind je niet?!)
Bij Kekke Kamperen wordt elke dag een caravan verbouwd en je kunt er vragen stellen over jouw eigen caravan en verbouwplannen. Ik heb geïnformeerd naar een stapelbed, best een goede optie voor ons.
Zoek alvast een camping voor volgend jaar!

Nieuw nieuw nieuw

En natuurlijk: heel veel nieuwe campers en caravans, vouwwagens, tenten en voortenten in alle soorten en maten. Als je op zoek bent naar een nieuwe kampeervriend, is dit gewoon een heel handige plek omdat je alles kunt bekijken, aanraken en vergelijken. Pas op: er is ook een -ik-was-niet-op-zoek-maar-nu-wil-ik-ook virus daar 😉

De Waard tenten, minicaravans mét daktent en buscampers, allemaal naast elkaar. Handig om te ontdekken wat je zoekt!

Ben jij al geweest dit jaar? Wat is jouw ervaring? Laat het hieronder weten, of deel het met andere kampeerders op de Facebookpagina. 

One response to “Foto-update vanaf de KCJ

Comments are closed.
I love kamperen