Leuk spul voor op de camping!

(of thuis)

Bo-Camp Urban Outdoor

Mag ik even eerlijk zijn? Ik vind kampeerspullen vaak zo saaaaai. Grijs, wit donkerblauw en als je niet oppast zit je koffie te drinken uit bekertjes met lavendelbloemetjes die niet zouden misstaan in een uitzending  van ‘We zijn er bijna’. Ja op zich niks mis mee hoor, maar eh. Tja. Saai. Gelukkig kom daar langzaam verandering in.

Als je nu een rondje doet door de kampeerwinkel kom je al steeds leukere dingen tegen, ik deelde al eerder eea via Instagram. Ook de nieuwe ‘Urban Outdoor‘ collectie is leuk, die kom je dit voorjaar ongetwijfeld tegen als je naar de kampeerwinkel in jouw buurt gaat! Alles wat de camping kleurrijker maakt deel ik graag met je.

Bo-camp Urban Outdoor

Urban Outdoor betekent dat je het na het kamperen ook weer lekker mee terug naar huis kan nemen. Best efficiënt, want veel dingen gebruik je maar een aantal weken per jaar. Dat kastje met bamboe misstaat niet in mijn woonkamer en dat tafeltje kan best het balkon op. Zo gebruik je je spullen vaker en dat staat me wel aan!

Zelf vind ik deze stoel leuk:

Zo’n kleed vind ik altijd handig, ik gooi m voor de tent en de kinderen spelen daar lekker op:

Urban outdoor

 

En de laatste tijd kom ik op Instagram vaak dutch ovens tegen. Lekker een potje in het vuur! Loodzwaar en op een gemiddelde camping in Nederland heb je er niet zo veel aan (want: verboden fikkie te stoken 🙁 ) , maar wel leuk als je houdt van natuurkamperen.

Ook zo’n lekker outdoorsetje is dit:

bo camp urban outdoor

Lekker robuust en vaker inzetbaar dan alleen op de camping! Zoals gezegd vind je de collectie in bijna elke grote kampeerwinkel, online kun je alvast hier kijken.

Ik heb een paar items meegenomen voor komende zomer. Welke kampeerspullen voeg jij toe voor het komende seizoen? Deel het met duizenden andere kampeerders op de Facebookpagina!

I love kamperen