caravan salon
GIGA kampeerbeurs

Meer dan genoeg kampeerinspiratie op de CARAVAN SALON

Alles over de CARAVAN SALON

De CARAVAN SALON is de grootste kampeerbeurs van Europa en vindt elk jaar plaats in Düsseldorf. Met 16 hallen, 600 exposanten vind je oneindig veel kampeerinspiratie. Er komen zo’n 180.000 (in 2021) tot 268.000 (in 2019) bezoekers over 10 dagen naar de CARAVAN SALON.
Je kunt je er prima een dag of zelfs meerdere dagen vermaken. Handig: je kunt bij deze beurs kamperen met je eigen kampeermiddel! En dat is hartstikke gezellig!

Caravan Salon

Veel kampeerinspiratie op de CARAVAN SALON

Op dit caravan evenement zijn ongeveer alle fabrikanten van campers, caravans en andere kampeermiddelen te vinden. Heel erg handig als je een op zoek bent naar een nieuw exemplaar of om je verlanglijstje alvast samen te stellen. Vaak zijn er Nederlandse vertegenwoordigers te vinden, dus je kunt je goed laten informeren.
Ook veel toerismeregio’s en campingketens staan op dit 10-daagse evenement, zodat je inspiratie kunt opdoen naar je volgende kampeerbestemming.
Daarnaast kun je er heerlijk kampeerspullen shoppen, naar een show, een buitenevent of wat lekkers eten bij één van de vele foodtrucks.
Overnachten is mogelijk met de camper of caravan naast het beursgebouw, handig! En: zo kan je het tripje naar Düsseldorf ook nog uitbreiden met een bezoek aan de oude stad. 

Kaartjes kopen of meer weten? Kijk dan snel op de beurswebsite!

Artikelen over de Caravan Salon

Wij gaan er zelf graag naar toe. Hieronder vind je alle blogs die we gemaakt hebben over de CARAVAN SALON.

Caravan Salon 2022

Caravan Salon 2022: vooruitblik

7x waarom de Caravan Salon in Düsseldorf leuk is

Meer kampeerbeurzen

In Nederland hebben we ook een aantal leuke kampeerbeurzen die absoluut het bezoeken waard zijn!

Kampeer & Caravan Jaarbeurs (KCJ, de grootste kampeerbeurs van Nederland)

Caravana

SVR Beurs ( van Stichting vrije recreatie, kamperen bij de boer)

Neem ook eens een kijkje op onze pagina met kampeerevenementen, voor nog meer leuke beurzen, kampeerweekend, en leuke winkel-acties!

I love kamperen