Op de caravana beurs
Caravana 2023

Kampeerinspiratie in Friesland

Caravana: Kampeerinspiratie in Friesland

Zin in een beetje kampeer inspiratie in de donkere dagen van Januari? Dan kan je in de eerste maand van het jaar steevast terecht op de Caravana. Vijf dagen lang vind je in het WTC Expo in Leeuwarden alles wat je maar kunt bedenken op het gebied van kamperen.

Wat kan je verwachten op de Caravana?

Net als je de Kampeer- & Caravan Jaarbeurs die traditioneel elk jaar in Oktober in Utrecht plaatsvindt, is de Caravana één groot kampeerfeest, alleen op iets kleinere schaal. Je kunt er bij wijs van spreken terecht om een nieuw kampeermiddel te kopen (of kijken, kijken, niet kopen), je hele uitzet bij elkaar te scharrelen én ook nog een leuke camping te boeken. Ook vind je er de nieuwste technieken en trends op kampeergebied. En kan je een kijkje nemen bij de vele demonstraties en leuke workshops.

Caravana 2023

Check de nieuwste kampeermiddelen op de Caravana

Op Caravana zijn veel primeurtjes te halen. Zo showt voortentenmerk Issabella haar nieuwste voortent. Caravanmerk Tabbert laat zijn kleine broertje PEP zien, en de outdoor-caravan Camppas wordt officieel geïntroduceerd in Nederland.
Voor camperaars is er het nieuwste model van GiottiLine, wat een beetje tussen een halfintegraal en een buscamper in zit.

Caravana 2023 Camppas
Zo ziet de Camppas eruit. Een Nederlandse Outdoor Caravan

De laatste trends

De Caravan van het Jaar 2023 én de Trekauto van het Jaar 2022 kunnen ook uitgebreid bekeken worden. Ben je van de duurzame kampeervakanties? Bekijk dan de eerste Nederlandse elektrische camper de e-Fixxter of de Volkswagen ID.Buzz. De Caravan van het Jaar 2022, de Hobby Beachy staat er ook! Op zoek naar iets unieks? VAN-Jorn laat zien hoe je jouw eigen buscamper samenstelt.

Een uitstapje met de kids

Deze beurs in Friesland is ook zomaar een leuk uitstapje voor het gezin, want ook aan de kleine kampeerder wordt gedacht. Op zaterdag en zondag is er een kinderplein aanwezig waar gespeeld, gekleurd en geschminkt kan worden.

Caravana 2023

Win tickets voor Caravana!

Caravana is geopend van 25 t/m 29 januari 2023 en te bezoeken van 10.00 – 17.00 uur in het WTC Expo in Leeuwarden. Bestel voordelig je tickets online via www.caravana.eu/tickets. En!!!!! Wij mogen ook kaartjes weggeven. Dat doen we op Facebook & Instagram, dus zorg dat je dat even checkt!

Caravana 2023 Beursplattegrond
Zoals je ziet, flinke hallen, met veel te bekijken!

Meer caravana

De afgelopen jaren hebben we de Caravana een aantal keer bezocht. Ben je wel benieuwd naar een impressie? Kijk dan zeker even naar deze blog! Karin naar de Caravana!

I love kamperen