kamperen met baby
Meld je aan voor de Kampeerclub voor gezinnen

Campingtips, reviews en leuke verrassingen

Kom bij onze kampeerclub! 

Wij hebben al jaren de droom om de lezers van I Love Kamperen bij elkaar te brengen in een geweldige kampeerclub. En nu is het zover: de I Love Kamperen Club! Met heel veel voordeel én een gezellige community met alleen maar gelijkgestemde happy campers bij elkaar. Hadden we de kampeervoordeeltjes al genoemd? 😉  Het is daarom niet alleen maar leuk om lid te worden, maar ook nog eens heel slim!

Kampeerclub voordeel

Kom bij de I Love Kamperen Club en profiteer van veel voordeel bij campings en kampeerwinkels. We zetten het even voor je op een rijtje. Voor €24,95 per kalenderjaar krijg je:

  • Direct toegang tot onze online camping: de Kampeercommunity
  • Een SVR Lidmaatschap t.w.v. €10,00
  • 10% Korting bij Vrijbuiter
  • 10% Korting bij I Love Kamperen Shop
  • Kennis van specialisten uit ons netwerk
  • Uitnodiging voor kampeerevents in 2023
  • Korting en voordeel bij de I Love Kamperen Favourite campings!

Kampeercub I Love Kamperen Club aanmelden

Meer lezen over de I Love Kamperen Club, dat kan hier! 

SVR Lidmaatschap

Als je lid wordt van de I Love Kamperen Club, wordt je automatisch SVR donateur. Hiermee kan je kamperen voor een laag tarief bij meer dan 2000 kleinschalige (boeren)campings in Nederland en Europa. 

Kampeerclub I Love Kamperen Club SVR lidmaatschap

Voordeel of korting bij I Love Kamperen Favourites campings

Als je lid wordt van onze kampeerclub, krijg je korting en voordeel bij de I Love Kamperen Favourites campings. Op deze campings is gegarandeerd iets leuks te doen voor kinderen! De campings bepalen zelf welke korting of leuke voordeeltjes ze geven. Ook geven deze I Love Kamperen Favourites campings tips voor uitjes in de omgeving met kids.

Korting bij Vrijbuiter

Je krijgt altijd 10% korting bij Vrijbuiter en je kunt meedoen aan exclusieve acties.

Kampeerforum, maar dan in een nieuw jasje

In onze kampeer community kan je net zoals op een old skool kampeerforum, caravanforum of camperforum informatie uitwisselen met medekampeerders. Maar dan leuker en overzichtelijker! Wil je graag een caravan huren, maar wil je eerst wel eens wat ervaringen horen? Of wil je tips voor een leuke camping als je gaat kamperen met tieners? En hoe krijg je een vlek uit je De Waard tent? Vraag of deel het in de community van de kampeerclub! 

Community kampeerclub
Ben je al kampeerder of overweeg je te gaan kamperen? In de kampeercommunity van de I Love Kamperen Club vind je medekampeerders én experts die je kunnen helpen met vragen, tips en ervaringen.

Speciale kampeerclub events

I Love Kamperen kent veel kampeerspecialisten en met hen organiseren webinars over kampeeronderwerpen. Als clublid kan je deze webinars bekijken en je vragen stellen. Uiteraard zijn ze daarna ook terug te zien in onze Kampeer Bieb. Natuurlijk staan er ook offline evenementen op de planning, maar daar vertellen we graag meer over in de loop van 2023! 

Korting op kampeercadeau’s en gadgets

Onze eigen I Love Kamperen Shop kan natuurlijk niet achterblijven. In de I Love Kamperen Shop vind je vrolijke kampeerspulletjes, die je nergens anders vindt! Als kampeerclub-lid ontvang je 10% korting op elke aankoop.

Groep mensen kamperen met busje vrienden

Word lid van onze kampeerclub!

Lid worden van de I Love Kamperen Club kan heel gemakkelijk online.

I Love kamperen club kampeerclub word lid banner

I love kamperen