Open camping Dag vlaggetjes
Open Camping Dag 2022

Leuke reacties van enthousiaste kampeerders!

Zo leuk was de Open Camping Dag 2022!

Afgelopen zaterdag 2 april 2022 vond de aller eerste editie van de Landelijke Open Camping Dag plaats! En hoe! Tijdens de Open Camping Dag openden bijna 300 campings hun poorten zodat jij vrijblijvend een kijkje kon komen nemen! Veel kampeerders gingen deze legendarisch koude zaterdag op pad, om in het zonnetje alvast te kijken naar hun volgende vakantiebestemming.

Open Camping Dag 2022:Inspiratie voor komende kampeertrips

We hebben ontzettend veel leuke reacties gekregen van kampeerders die door heel Nederland zijn gaan kijken bij de campings. Veel maakten er echt een dagje uit van.

Zo ging Jessica van der Heiden op bezoek bij drie campings;
“Vandaag 3 campings bezocht die mee doen aan de open camping dag 2022. Gezellig een praatje gemaakt met de eigenaren en een goede indruk van hun campings gekregen.
Helemaal zin om weer te gaan kamperen!”

Veel campings deden er alles aan om er een feestelijke dag van de maken. Zo hing kleine Lot van camping Zonnehoeve in Oudenhoorn de vlag uit.

De Familie van Akere ging met het hele gezin op pad:
“Wat was het geslaagd, onze eerste open camping dag!
We hebben genoten van het bezoek aan natuurcamping Weede in Weert. Wat een prachtige plek!
Om met de woorden van de kinderen te spreken: ‘Hier kunnen we wel op vakantie!'”

Bezoekers Open camping Dag

De inwendige mens

Er was ook aan de hongerige kampeerder gedacht! Bij Camping Annemarie Hoeve in Oisterwijk werden de gasten van de Open Camping Dag 2022 verwelkomd met een gezellig kraampje.

Janny te Winkel viel ook met haar neus in de boter en kreeg wat lekkers:
“Vandaag camping de Appelboom in Zieuwent bezocht.
De open camping dag is een prettige manier om je vrij te voelen om een camping te bezoeken/verkennen. Werd zeer vriendelijk ontvangen met Appelcake en koffie.”

Ine Meijer bezocht ook twee campings tijdens de Open Camping Dag:
“Wat een gezellige ontvangst op camping Puur Natuurlijk in Zwiggelte en even later op camping Oosterwolde in Pesse. Het enthousiasme van beide beheerders was hartverwarmend tijdens deze toch wel frisse zaterdag. Gastvrije ontvangst, rondleiding, goede koffie met eigen gebakken lekkernij. Wij hebben onze kampeerbestemming(en) voor de komende zomer gevonden!”

Open Camping Dag 2022 ook leuk voor kids

Wij zeggen altijd: als de kinderen het leuk hebben op de camping, dan heb jij vakantie. Hoe handig is het om dat tijdens de Open Camping Dag alvast een beetje uit te testen? Sommige bezoekers maakten meteen plannen voor hun volgende kampeervakanties!

Milja Hulsbergen ging op bezoek bij Camping de Broodkist in Zeeland:

“Zojuist een heerlijke, gastvrije ontvangst en rondleiding over deze mooie camping gekregen, wat een boel te doen voor kinderen! Prachtige speelgelegenheden, ruimtelijk opgezet en ’t sanitair keurig schoon! Een dikke aanrader lijkt ’t ons, eind van de zomer gaan we er onze eerste kampeervakantie beleven!”

Gastvrije Campings

Wij van I Love Kamperen zijn erg blij met een geslaagde editie van de Open Camping Dag 2022. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen zin te laten krijgen in kamperen en deze landelijk dag in het teken van campings en kamperen moet daar zeker bij helpen. Uiteraard vinden we het nog leuker dat deelnemende campings ook zo enthousiast met ons meedoen. We kijken uit naar volgend jaar. Zet ‘m vast in je agenda: Open Camping Dag 2023 in het weekend van 1 april 2023 (geen grap 😉 )!
Tot volgend jaar!
Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door De Speeltol (@despeeltol)

Wil je meer zien van deze leuke dag? Check dan even onze Instagram, want daar vind je in de hoogtepunten de leukste stories van campings en bezoekers!

I love kamperen