Blog met kampeertips, camping & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Tent opzet service: yes please!

Ken je dat? Heb je uuuuuren in een te warme auto gezeten, kinderen ongeduldig, file onderweg en dan ben je eindelijk op de camping: moet die **** voortent nog opgezet worden. Echt niet mijn favoriete klus.Vorig jaar miste ik echt iemand die ons gewoon kwam helpen. Zo van: “hallo! Hier is iets kouds te drinken, zullen wij de kinderen even meenemen naar de animatieclub? Zullen we anders die tent even samen optuigen?”  (gebeurde niet, het werd gewoon weer ouderwets ruzie). Kennelijk hebben meer mensen dat en ik kreeg deze tip: minicamping de Visser in Zoutelande heeft nu, jawel, ‘Tent Opzet Service’! Haha, kijk:

Dus je komt aan en ze helpen je, totdat jij klaar bent om met een koud wijntje voor de tent te gaan zitten. Of alleen even met de stokken vasthouden, wat jij wil. tent opzet service

Ik vind het leuk bedacht en een teken dat ze steeds iets nieuws bedenken om hun gasten blij te maken. Je moet er wel iets voor betalen, zie hier. Nu wachten tot campings in Zuid-Frankrijk dat ook hebben, want na 13 uur in de auto plakken lijkt dat me echt een feestje!

En als je geen hulp hebt en het opzetten toch weer een koude oorlog wordt tussen jou en je anders best aardige partner, bekijk hier dan even het De-escalatieschema tent opzetten van Urbans and Indians. Hilarisch 😉

 

One response to “Tent opzet service: yes please!

  1. Hoi Karin,

    Ik ben Daniel van Eijgen en eigenaar van daans be service wat ik in 2008 opgezet heb, om de oudere kampeerders onder ons het plezier van kamperen zo lang mogelijk te kunnen bieden Door diensten zoals de caravan op de camping te brengen en de voortent te plaatsen.
    Kijk eens mijn website http://www.daansbeservice.nl. nl of kom een dagje met me mee?
    Ik vind jouw website een bron van insparatie voor vele kampeerders en ziealtijd weer uit naar een nieuwe blog.

    Gr, daniel

Comments are closed.
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!