Camping Corfwater in Petten

Kamperen op 100 meter van het strand

Camping Corfwater

Een strandvakantie in Nederland: dan kun je naar Camping Corfwater in Petten, Noord-Holland! Deze camping ligt verscholen in de Pettemer Duinen. Een niet zo massale camping met bijna 300 kampeerplekken, op 100 meter van het strand en met veel mogelijkheden voor kinderen. In deze omgeving heb je de fijne combinatie tussen bossen en duinen en natuurlijk het strand. Camping Corfwater heeft zowel kampeerplaatsen als glampingaccommodaties en door de ligging kom je direct in de strandsfeer. Dat is vakantie!

Camping Corfwater in Petten in het kort:

  • Gelegen in de duinen bij Petten
  • Kampeerplaatsen tussen 80 en 120 m2
  • 100 meter van het strand
  • Geschikt voor campers, caravans en tenten
  • Glamping mogelijk in safaritenten en trekkershutten
  • Veelzijdige omgeving
  • (Nog) niet door ons persoonlijk bezocht

De ligging van Camping Corfwater is wel erg uniek: hier kun je letterlijk kamperen tussen de duinen. De camping heeft 280 kampeerplaatsen en deze zijn verdeeld over verschillende kampeervelden. Het leuke is dat de indeling heel veelzijdig is. In de duinen heb je namelijk te maken met hoogteverschil en op Camping Corfwater kun je kiezen voor een hoger gelegen plaats met een weids uitzicht, maar ook voor een lagere, meer beschutte plaats in de duinpan. De plaatsen hebben 6 ampère stroomvoorziening (lees hier mijn artikel met uitleg over stroom op de camping).

camping corfwater petten

Er zijn twee luxe sanitairgebouwen met aparte kinderdouches, babybadjes en en aankleedkussens, ideaal voor gezinnen. Voor het douchen heb je geen aparte douchemuntjes nodig, de prijs is inbegrepen in het stageld. De sanitairgebouwen zijn verwarmd, wat heel fijn is op een wat koudere dag. Wanneer je graag wat meer privacy wilt tijdens je vakantie, kun je ook kiezen voor een privé badkamer.

Kindercamping Noord-Holland

Voor kinderen zijn het zand en de zee meestal al voldoende voor urenlang speelplezier. Op Camping Corfwater zijn ook nog diverse speeltoestellen aanwezig, voor het nodige klimmen en klauteren. Voor de dagen met wat slechter weer is er ook een overdekte recreatieruimte waar kinderen kunnen tafeltennissen, een film kijken, darten of een spelletje doen. Vaak zijn dit soort plekken een ontmoetingsplek voor jeugd en zo hebben ze snel nieuwe vriendjes gemaakt!

In de omgeving

Kamperen op een camping aan het strand in Noord-Holland is nooit saai: er is in deze omgeving heel veel te doen. Bijvoorbeeld:

Bekijk of boek de camping hier

 

 

I love kamperen