Kamperen op het muiderslot
Kamperen in de kasteeltuin

Camping Muiderslot

Kamperen op het Muiderslot

Kamperen bij middeleeuws kasteel Muiderslot. Lijkt je dat een sprookje? Dan moet je snel zijn, want deze zomer ben je po donderdag 24 augustus, vrijdag 25 augustus, zaterdag 26 augustus, donderdag 31 augustus en zaterdag 2 september 2023 welkom in de kasteeltuin! En ook nog eens op een koninklijke manier, want de tentjes staan al kaar in de pruimenboomgaard van het kasteel. Je hoeft alleen je slaapzak en tandenborstel mee te nemen!

Camping Muiderslot

Het Muiderslot is het het oudste en best bewaarde kasteel van Nederland. Je kunt het museum bezoeken, maar er blijven slapen, dat kan nomaal niet. Daarom is het ook zo bijzonder dat je kunt kamperen op het Muiderslot. Superromantisch met je lief, of een briljante overnachting voor kleine ridders en prinsessen. Reserveer snel je plek via muiderslot.nl/kaartjes.

Kamperen muiderslot

Arrangement met een gouden randje

Na sluitingstijd van het museum wordt je ontvangen met een welkomstdrankje. De tent, slaapmatjes en stoeltjes staan al voor je klaar. Wanneer je bent gesetteld, wacht een rijk gevulde picknickmand. Zoek een plekje naar keuze in de grote kasteeltuinen en geniet van alle lekkernijen die je aantreft in de mand. Na het eten neemt een gids je mee op een zomeravondtour door het kasteel. Daarna is het tijd om te genieten van de prachtige zonsondergang en om te luisteren naar kasteelverhalen rond het kampvuur. Rond middernacht (of eerder als je wilt) ga je lekker slapen in je tentje onder de sterrenhemel. De volgende dag staat er een ontbijtje klaar. Wie durft, kan een verfrissende duik nemen in de Vecht. Wanneer het kasteel weer opent voor bezoekers, is het net of er nooit iemand heeft gelogeerd en ben jij alweer vertrokken.

Kamperen bij het Muiderslot

Kamperen op het Muiderslot kan alleen in op bepaalde dagen in augustus of op 2 september 2023. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar. Het arrangement is voor twee personen en kost 99 euro per persoon per nacht. Dit is inclusief tent, luchtbedden, campingstoelen, welkomstdrankje, picknickmand, kasteeltour door gids, kasteelverhalen bij het kampvuur en een ontbijtje. Het enige wat je mee moet nemen is je eigen slaapzak en kussen. Douches zijn er niet, maar ach, dat ene nachtje… Je kunt een duik nemen in de Vecht. Er zijn wel toiletten én er is een bar voor koele drankjes. Dus wat wil je nog meer? Boek snel je kaartjes voor deze bijzondere nacht kamperen op het Muiderslot! Reserveren kan via muiderslot.nl/kaartjes.

I love kamperen