Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Stemmen voor de ACSI Awards 2024

Campingspecialist ACSI gaat natuurlijk ook dit jaar weer prijzen uitreiken aan de beste campings in Europa: de ACSI Awards 2024. Hierbij kunnen kampeerders uit heel Europa vanaf deze week in acht verschillende categorieën stemmen op hun favoriete campings. In mei 2024 wordt bekend welke campings deze prijs hebben gewonnen.

Derde ACSI Awards

Dit is de derde keer dat ACSI de ACSI Awards uitreikt. Check hier de winnaars van 2022 en 2023. Ramon van Reine, CEO van ACSI, benadrukt het belang van deze prijs. ‘Vanaf het eerste jaar hebben campings deze erkenning omarmd. Vooral het feit dat kampeerders zelf de winnaar kiezen, maakt het winnen van een ACSI Award bijzonder. Het is een bewijs van kwaliteit en een uitstekende vakantie-ervaring. Voor campings is het echt een moment om in de schijnwerpers te staan.’

Stembus voor de ACSI Awards 2024 geopend

Iedere kampeerder mag stemmen op zijn of haar favoriete camping van dit seizoen. Groot, klein, binnenland of buitenland; het maakt niet uit. Omdat niet alle campings met elkaar te vergelijken zijn, kan er gestemd worden in meerdere categorieën. In iedere categorie wordt er per land een winnaar gekozen. ‘Dit zorgt voor een gevarieerd aanbod aan winnaars en veel inspiratie voor toekomstige kampeervakanties’, licht Van Reine van ACSI toe.

Tip van Team I Love Kamperen: Mocht je eerder dan in mei volgend jaar inspiratie zoeken voor een leuke camping, kijk dan even bij de winnaars van de ACSI Awards 2023 en de ANWB Campings van het Jaar 2023.

Camping de Leistert in Limburg had vorig jaar het mooiste zwembad.

Categorieën ACSI Awards 2024

Voor de ACSI Awards 2024 kan er gestemd worden in de volgende categorieën:

Leukste camping voor kinderen
Mooiste campingzwembad
Beste fietscamping
Beste camperplaatsen
Meest hondvriendelijke camping
Camping met de mooiste ligging
Beste campingrestaurant
Camping met het beste sanitair
Beste wandelcamping

Prijzen voor kampeerders

Het stemmen is niet alleen een manier om campings te steunen. Kampeerders maken óók kans op geweldige prijzen. Onder alle stemmers verloot ACSI meer dan honderd prijzen, waaronder een e-4motion elektrische vouwfiets en een week verblijf in een SunLodge op Camping Birkelt in Luxemburg.

Stemmen kan tot en met 15 januari 2024 op acsi.eu/awards.

ACSI Awards 2024 stemmen Camping Le Soustran
Camping Le Soustran in Frankrijk viel vorig jaar in de prijzen in de categorie kleine, fijne camping!
I love kamperen