Camperbeurs Hardenberg

Campers kijken in het oosten!

Camperbeurs Hardenberg: De grootste camperbeurs van Nederland

Aankomend weekend is voor iedereen die interesse heeft in campers, hét moment om naar het oosten te rijden. Want de Camperbeurs Hardenberg – op 20, 21 en 22 september – staat op het punt om te beginnen! Meer dan 130 deelnemers presenteren zich aan duizenden (toekomstige) camperaars. Verspreid over maar liefst 8 beurshallen vind je de nieuwste modellen tot handige accessoires en inspirerende bestemmingen.

Nieuw dit jaar: Het Bestemmingsplein

Het Bestemmingsplein is het nieuwste onderdeel van de Camperbeurs 2024 en dé plek om inspiratie op te doen voor jouw volgende camperreis. Hier kun je wegdromen bij avontuurlijke reizen en ontdekken welke regio’s, in zowel Nederland als het buitenland, de moeite waard zijn. Op dit plein vind je campings uit binnen- en buitenland, zoals Ostee Camping (Duitsland), Camping Gauglerhof en Donaupark Camping Tulln (Oostenrijk), Camping Fuussekaul (Luxemburg), Camping De Regenboog (Tsjechië), Camping Ile de faigneul (België), en prachtige Nederlandse campings zoals Landgoed Meisterhof, Camping Fiederels en Camping Het Horstmannbos.

Zoek je georganiseerde camperreizen? Dan kun je terecht bij Tailor Made Expeditions, Cosse Camper Adventure en Expedition Far East. Het Bestemmingsplein biedt dus volop inspiratie voor zowel korte trips als uitgebreide avonturen!

Camperbeurs 2024 Ventje

Honderden campers om te vergelijken

Op een Camperbeurs vind je natuurlijk HEEL VEEL CAMPERS! Benieuwd naar de nieuwste modellen of overweeg je een gebruikte camper aan te schaffen? De Camperbeurs biedt de kans om honderden campers van dichtbij te bekijken en te vergelijken. Heerlijk vinden we dat, het perfecte kampeermiddel bij elkaar dromen! Wij gingen al eens eerder met een gehuurde camper op pad, lees snel meer over dat avontuur! 

Laat je inspireren op de Camperbeurs 2024

In Hal 7 vind je het kennistheater, waar doorlopend interessante presentaties worden gegeven over allerlei onderwerpen die relevant zijn voor camperaars. Zo leer je onder andere meer over het rijden met een dieselcamper, onderhoud van je camper en het kopen van een tweedehands model.

Workshops en activiteiten: van proefritjes tot accessoires

Op het fietsparcours kan je verschillende elektrische fietsen, steps en e-scooters testen. Die horen er natuurlijk wel bij, als je met de camper op vakantie gaat 😉 Ook kun je rijlessen volgen en deelnemen aan workshops om je camper-skills verder te verbeteren. Daarnaast kun je uitgebreid rondsnuffelen tussen de nieuwste accessoires en praktische producten voor kampeerders. En natuurlijk wordt de innerlijke mens niet vergeten, en is er voldoende horeca om te genieten van een hapje en een drankje.

Camperbeurs 2024 Hardenberg

Maak er een weekendje weg van

Bezoekers van de Camperbeurs kunnen gratis overnachten op de grote parkeerplaats van de Evenementenhal Hardenberg. Zo kun je de beurs op je gemak verkennen en hoef je je geen zorgen te maken over de terugreis. (We hebben ons laten vertellen dat het heel gezellig kan zijn, op zo’n beurs-parkeerplaats).

naar Camperbeurs Hardenberg 2024

Camperbeurs Hardenberg vindt plaats op vrijdag 20, zaterdag 21 en zondag 22 september van 10:00 tot 17:00 uur in de Evenementenhal Hardenberg. Tickets zijn online te koop voor €11,50 voor volwassenen en €5 voor kinderen (5 t/m 12 jaar). Aan de deur kosten tickets €14 voor volwassenen en €7,50 voor kinderen (5 t/m 12 jaar). Voor meer informatie en tickets: www.camper-beurs.nl.

I love kamperen