Camperbeurs hardenberg
Camperbeurs Hardenberg

Alles voor de camperliefhebber in Hardenberg

Camperbeurs Hardenberg

Komend weekend kan je als camperliefhebber je hart ophalen op de Camperbeurs Hardenberg. Komende vrijdag 23, zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 vind je daar een volledig aanbod van nieuwe en gebruikte campers, accessoires en tips. Campers waren namelijk nog nooit zo populair!

Tweedehands en nieuw op de Camperbeurs

Camperbeurs Hardenberg is voor alle camperlovers geschikt. Voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe camper of een tweedehands exemplaar, maar ook als je meer wilt weten over de mogelijkheden tot het huren van een camper. Je vindt er zelfs mensen die je kunnen helpen met tips over het ombouwen van een kleine bus naar een camper. Op Camperbeurs Hardenberg staan de exposanten te popelen om je te helpen. Doe inspiratie op bij diverse topmerken met hun nieuwste modellen.

Maar er is meer te zien! Zo zijn er natuurlijk allerlei camperaccessoires te koop en is Stichting Vrije Recreatie (SVR) is aanwezig met 9 kleinschalige campings.

Je kunt zes hallen met nieuwe en tweedehands campers bekijken op de Camperbeurs Hardenberg

Campertheater

De Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) is aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips in het Campertheater. Zo zijn er presentaties over het compleet maken van je camper met accessoires en uitzoeken van de mooiste overnachtingsplaatsen. Het bedrijf Fixxter geeft op alle dagen een presentatie over het op reis gaan met een elektrische camper. Camperintro vertelt over het reizen met de camper vanaf 2025 en de bijbehorende veranderingen in de milieuregelgeving (milieuzones). Campergoeroe Arie de Ruijter geeft beginnende camperaars tips waar ze op moeten letten bij de aanschaf van een camper.

Krijg tips in het Campertheater op Camperbeurs Hardenberg

Rondcrossende vrouwen op Camperbeurs Hardenberg

Voor de dames is er speciale aandacht: vrouwen kunnen tijdens Camperbeurs Hardenberg hun rijvaardigheden in de camper verbeteren. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak de mannen hun camper besturen. Een gemiste kans voor de vrouw, vindt De Ruijter. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen met haar rijlessen genaamd ‘VrouwRijdtCamper’. Vrouwen kunnen zich vooraf aanmelden bij haar om een proefrit te maken.

Wil jij ook naar de Camperbeurs Harderberg?

De dertiende editie van Camperbeurs is op vrijdag 23 tot en met zondag 25 september in Evenementenhal Hardenberg.
De beurs is op alle dagen te bezoeken van 10.00 tot 17.00 uur.
Kaarten zijn online te bestellen voor €9,-. Kinderen van 5 t/m 12 jaar betalen €5,-. Jongere kids zijn gratis!
Last minute nog naar Hardenbeg?  Gelukkig zijn er ook tickets aan de deur te koop voor een meerprijs van €12,50.
Voor meer informatie: www.camper-beurs.nl.

Gratis kaartjes voor de camperbeurs winnen?

Wij mogen 5 x 2 vrijkaartjes voor de Camperbeurs Hardenberg weggeven. Meedoen kan op onze Facebook of Instagram!

laat je informeren over campers op de Camperbeurs Hardenberg

I love kamperen