Kamperen met kinderen nederland
Kampeertips, campings & inspiratie

Kamperen voor gezinnen en beginners

Camping van het jaar 2016

De rijtjes zijn bekend: je kunt weer stemmen op de camping van het jaar! Zoals elk jaar heeft de ANWB weer de genomineerden voor deze award bekend gemaakt. Er zijn 4 categorieën:

Categorie 1: De mooiste camping voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar
Categorie 2: De mooiste charmecamping
Categorie 3: De camping met de mooiste huuraccommodaties
Categorie 4: De mooiste camping die zich volledig of alleen in voor- en naseizoen richt op 50-plussers.
Camping van het jaar

Vorig jaar brachten 15.000 mensen hun stem uit. In de eerste categorie zie ik een aantal campings die jullie vaak noemden toen ik vroeg naar jullie favoriete camping in Nederland. Lastig kiezen! De categorie 50-plus camping is nieuw dit jaar.

Na de publieksstemmen kiest de jury, bestaande uit kampeerders en ANWB specialisten, de uiteindelijke winnaars. Die hebben een lastige taak lijkt me: wat maakt het ene initiatief nu beter dan het andere?

Bron foto: ANWB
Bron foto: ANWB

In januari is de ‘awardnight’ waar de winnaars bekend worden gemaakt. Naast een leuke avond en eer van hun harde werken hebben zij een sterk middel in handen. Want de titel camping van het jaar op de deur is commercieel gezien natuurlijk heel interessant.

Je kunt stemmen tot 1 november via deze speciale site van de ANWB. Kun je ook nog een inklapbare bank winnen. En, je hoeft niet in alle categorieën te kiezen, je  kunt ook gewoon op 1 camping stemmen.

Op welke camping ga jij stemmen??

I love kamperen