Lego op de camping

Kamperen voor gezinnen en beginners

Lego op de camping

Lego blijft fantastisch speelgoed. Ik leef in een jongenshuishouden en we hebben inmiddels dozen vol. Maar ook op de camping kun je je laten inspireren door Lego. Neem het dus gerust mee als je gaat kamperen! De kinderen zijn er zoet mee en wellicht raak je geïnspireerd door deze leuke voorbeelden. Ik verzamelde een aantal tips voor Lego op de camping.

 

  1. Lego gastank

Maak de show met je Lego gastank!Lego gasfles

Haha! Zo simpel en zo leuk. Een how-to (heel makkelijk) vind je hier.

2. Lego kamperen

Lekker Lego bouwen in stijl: zoals deze Lego auto met caravan. Lekker bouwen is bij ons altijd een prima idee.

lego caravan

3. Lego slaapzak

Lego slaapzakBen je een beetje handig? Maak even je eigen Lego slaapzak (en kussen!) en je hebt niet elke avond weer die discussie: ‘ik wil niet slapen, ik wil nog op de trampolihineeeee!’

4. Lego zaklamp

’s avonds nog even tandenpoetsen in het washok of ’s morgens heel vroeg snel naar de wc’s? Geef ze hun eigen LEGO zaklamp mee! De kleine jongens krijgen een handig dynamolampje dat ze zelf kunnen opwinden:

Lego lampje opwindbaar dynamo

 

Lego Superman 🙂 :

5. Lego Spinner

Een hype waar ik weinig van begrijp, maar ze zijn niet te missen: de fidgetspinners. Op deze manier kun je er zelf 1 maken van Lego! 

6. Legokleurtjes in de caravan

Een kleurig en gezellig idee voor in de caravankeuken:
Lego opbergbak camping kamperenEn makkelijk schoon te maken!

Neem jij Lego mee naar de camping en heb je hier leuke ideeën voor? Deel ze met duizenden andere kampeerders op de Facebookpagina!

I love kamperen