caravan voor pubers adria adora
Eindelijk: een caravan waar de pubers gewoon kunnen chillen

Zonder ouders (en toch ook weer niet)

Caravan voor pubers: eigen chillruimte

Pubers willen chillen en dat vooral níet bij hun ouders. Dat kan lastig zijn in een caravan. Voor pubers die niet meer bij hun ouders of in een bijzettentje willen crashen, bedacht Adria samen met hun klanten en dealers een oplossing: de Adora 673 PK. Met twee buitendeuren en een schuifwand, zodat je in no time een eigen ruimte voor de tieners maakt. Kunnen ze mooi chillen en door die eigen toegangsdeur heb jij er geen last van als ze terugkomen van de campingdisco. Lijkt het je wat?

Caravan voor pubers

De Adria Adora 673 PK heeft dus twee toegangsdeuren. Achterin is een hoekbank geplaatst, vanwaar er prima uitzicht is op de televisie. Die gasten hebben volgens mij meer behoefte aan hun telefoons en tablets, dus er zijn ook USB aansluitingen aangelegd. Ook is een extra bluetoothversterker ingebouwd, handig voor de muziek (of pap en mam dat ook tof vinden is een andere vraag haha). De hoekbank is om te bouwen tot een tweepersoonsbed en hierboven is nog een derde inklapbed geplaatst. Middels een schuifwand kun je deze chillruimte afsluiten, maar dat hoeft natuurlijk niet.

caravan voor pubers adria adora

Pubercaravan met 7 slaapplaatsen

Voorin de caravan staat is een overdwars bed geplaatst. Zo’n bed overdwars zorgt ervoor dat je de hele breedte van de caravan gebruikt, meestal 2 of 2,5 meter. Zo’n indeling is dus fijn voor langere mensen, want je hebt een lekker lang bed. Verder is een grote rondzit met genoeg ruimte om samen te eten of een spelletje te spelen als het eens wat slechter weer is. Deze rondzit is ook nog om te bouwen tot een tweepersoonsbed. Zo heb je dus in totaal 7 slaapplaatsen!

caravan voor pubers
Mooi hangen – even zonder pap en mam

Zware jongen

Al met al is dit natuurlijk wel een hele gróte caravan. Achter mijn auto hoef ik het niet te proberen: hij weegt namelijk bijna 2000 kilo en is 6.75 meter lang. Maar ik kan me zeker voorstellen dat dit superluxe kamperen is als je met meerdere kinderen op pad gaat! Als ze niet meer mee willen, heb je samen lekker alle ruimte. Ik vind het goed bedacht en leuk ook dat ze dit samen met hun klanten en verkooppunten bedacht hebben. Bij mij moeten ze helaas nog even in hun eigen tentje blijven chillen en zeuren om een oplader :). Wat denk jij er van?

 

 

I love kamperen