Jan des Bouvrie ontwierp een caravan

En hij is....vooral heel wit

Jan des Bouvrie caravan

Ik vertelde eerder al over de Kampeer en caravan beurs 2015. Een van de eyecatchers was  toch wel de samenwerking van Dethleffs en Isabella tenten met Neerlands meest bekende interieurontwerper: Jan des Bouvrie. Voor de stylish people onder ons: je kunt volledig Bouvrie verantwoord de camping op. Je moet alleen geen smetvrees hebben. 

Jan des Bouvrie caravan Dethleffs Isabella

Het kan dus wel anders
Ik blijf zeggen dat caravans vaak nogal saai zijn en dat dat echt anders kan. Heel langzaam zie je caravanproducenten wel wat proberen met kleuren, leuk tentdoek en zelfs een kleurige buitenkant. In dat kader vind ik deze samenwerking dan ook leuk: ga eens kijken wat er nog meer kan met een caravan. Creatief gedacht, nice.

alsof je in Zuid Frankrijk zit.
alsof je in Zuid Frankrijk zit.
De kussens kun je ook buiten gebruiken
De kussens kun je ook buiten gebruiken

Strakke toko, Jan
Als ik aan Jan des Bouvrie denk, denk ik aan drie dingen: strak, wit en Saint Tropez. Dat is dus precies wat je terug vindt in de caravan. Het zal je niet verbazen dat de caravan vooral wit is, met zwarte accenten. En er is gekleurde verlichting die je naar wens kunt instellen. Paars, rood, blauw, wat jij wil. Een grote vuurtoren op de deur, waarom niet.

Vuurtoren caravan Jan des Bouvrie

Wit? Really?
Zo op zo’n beurs is die caravan echt leuk hoor. Maar, echt alles is wit. De vloer, de kastjes en, ja echt serieus, de voortent. Ik weet hoe mijn tent er uit ziet na een lekker Hollands zomertje en nou ja, dat is niet wit zeg maar. Zie je het voor je, na een paar jaar in- en uitpakken op nat gras? Neuh.

De buitenkant en tent vormen een geheel met doorlopende strepen. Bijpassende stoelen en zelfs een bijpassende auto: als jij des Bouvrie wil, krijg je des Bouvrie.

Dit is echt als inspiratie, we gaan deze caravan waarschijnlijk niet massaal op de weg zien. En als je er echt voor gaat, parkeer hem dan ook lekker op een resort in Zuid Frankrijk. Daar hoort ie thuis.
Voortent Isabella Jan des Bouvrie
Voortent en caravan jan des Bouvrie Isabella en Dethleffs
Dethleffs by Jan des Bouvrie

I love kamperen