Wég met donkerblauw en antraciet

Hier fleurt de camping van op!

Print je eigen voortent

Is jouw voortent grijs, blauw of antraciet? Heel veel meer keuze lijkt er niet te zijn als ik op de gemiddeld camping rondkijk. Ik weet dat dat leuker kan! Ten Cate is producent van vele voortentmerken en met  hun outdoor fabrics laten ze vaak gave voorbeelden zien. Elk jaar zijn ze op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (KCJ) met weer een nieuwe tent. Mijn foto overzicht van vorig jaar zie je hier. En om de aankondiging voor dit jaar moest ik toch wel weer lachen:

Ik krijg spontaan trek in schnapps.
Ik krijg spontaan trek in schnapps.

Het thema van KCJ is dit jaar Duitsland en dus bouwden ze samen met Brand Tenten een Duitse stube. Compleet met poefjes. Biertap er in en klaar ben je voor het Oktoberfest 🙂

Print je eigen tentdoek

Vorig jaar kon je met je tent tussen de wijnranken slapen. 🙂

In principe kun je alles op zo’n tent printen. Ik wil heel graag een rode, met stippen! Of 1 met de zonsondergang  van de Provence ofzo… Helaas zie je deze tenten waarschijnlijk niet op korte termijn terug op de camping, het blijven voorlopig prototypes om de mogelijkheden te laten zien. Maar wie weet, over een aantal jaren?

Dit en meer leuke kampeernieuwtjes zie je dus op KCJ. Eerder schreef ik al over vijf andere redenen om dit jaar weer eens KCJ te bezoeken! Via deze link koop je kaartjes met korting, voor € 9,00. Zie je daar!

I love kamperen