I love kamperen in de media! Ik ben altijd bereid een interview te geven over kamperen. Wil je meer weten over kampeertrends, nieuwe producten, caravans, tenten, ‘nieuwe’ kampeerders, waarom kamperen zo leuk is of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via info@ilovekamperen.nl of 06-24610945.

Nu.nl tuinkamperen

Tijdens de coronacrisis gaan we even niet kamperen. Althans, niet op een camping. Daarom kwamen we met tuinkamperen, want een tentje staat zo. Op de tuin of op je balkon. Daar kan meer dan je denkt! Ik werd geïnterviewd door nu.nl en dat werd een leuk artikel. 

Jury ANWB caravan- en camper van het jaar

De afgelopen jaren maakte ik deel uit van de vakjury voor de ANWB Camper en Caravan van het jaar. Dit zijn belangrijke vakprijzen waarbij innovatie, technische aspecten en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Lees hier meer.  

Flow Magazine

 

 

 

 

 

 

Waarom is de caravan weer zo populair? 
Een interview met Flow over onthaasten, natuur en kamperen.

Dagblad van het Noorden

“Een boomhut op een camping is niet meteen glamping, je moet wel die beleving aankleden”
In gesprek met een journaliste van het Dagblad van het Noorden over glamping, kamperen en trends. Je leest  het artikel hier. 

 

ANWB magazine KCK

 

 

 

In de rubriek ‘Onder de luifel’ verscheen een interview over I love kamperen, mijn liefde voor kamperen en het bloggen. Lees het artikel hier. 

Jurylid European Innovation Award 2018, 2019 en 2020

Ik had al een aantal jaren de eer om mee te beslissen welke producten het meest innovatief zijn in de Europese kampeerbranche! Verschillende producenten en merken doen mee en ik had een stem in de ronde ‘Bloggers favourites’.

 

Algemeen Dagblad

Van kramperen naar luxe luieren: ik gaf een interview over kamperen anno nu. Welke producten neem je mee, waar let je op en hoe kampeer ik zelf? Hier het interview over kamperen:

 

 

 

 

 

 

 

 

Behind the scenes

 

Coen en Sander Show – Radio 538

Coen en Sander op Radio 538 vroegen zich af waarom kamperen eigenlijk leúk is. Ik heb ze verteld over verschillende trends en dat kamperen eigenlijk kan op elke manier je wil. Met luxe of juist niet! en dat je met kamperen je vakantieseizoen een stuk ruimer maakt: van april tot oktober kun je weg wanneer en waarheen je wil. Nou luister zelf maar:

I love kamperen op Radio 538
I love kamperen op Radio 538

Weekblad Margriet

 Voor Margriet werd ik geïnterviewd over mijn site, kampeertrends en mijn mooiste kampeerherinnering. Je leest hier meer. 

Kampeerblogger op de Vakantiebeurs en Kampeer- en Caravan Jaarbeurs

Voor de Jaarbeurs Utrecht doe ik tijdens de Vakantiebeurs en KCJ dagelijks verslag vanaf de beursvloer. De blogs lees je oa op de site van de Vakantiebeurs en via de bijpassende social media kanalen.