I love kamperen in de media! Wij zijn altijd bereid een interview te geven over kamperen. Wil je meer weten over kampeertrends, nieuwe producten, caravans, tenten, ‘nieuwe’ kampeerders, waarom kamperen zo leuk is of heb je een specifieke vraag? Neem dan contact op via info@ilovekamperen.nl of 06-24610945.

Editie NL – Gasloos koken op de camping

Door hoge gasprijzen zijn mensen op zoek naar alternatieven om te koken op de camping. Laura ging met Editie NL op pad om een potje elektrisch te koken op de camping. Ook in dit artikel vertelt Laura waar je op moet letten als je elektrisch wilt gaan koken tijdens het kamperen.

laura Editie Nl Gasloos koken

Algemeen Dagblad – Kampeergeluk

Kamperen was al populair in Nederland, maar de afgelopen jaren is het aantal kampeerders alleen maar toegenomen. Karin en andere kampeerexperts aan het woord over waarom zoveel Nederlanders op zoek gaan naar kampeergeluk.

kampeergeluk AD

Dagblad van het Noorden – Open Camping Dag

Het sneeuwt tijdens de officiële start van het kampeerseizoen. Toch zijn de organisatie van de allereerste Open Camping Dag en Drentse campingeigenaren optimistisch over het kampeerjaar. Karin vertelt alles over de Open Camping Dag!

Editie NL – Vouwwagens

De verkoop van vouwwagens gaat in Nederland door het dak. Het lijkt een goed alternatief voor de traditionele campers of caravans, die bijna overal uitverkocht zijn. Steeds meer Nederlanders gaan dus met de vouwwagen op pad. Editie NL interviewde Laura voor een online artikel over de populairiteit van vouwwagens én een item in de uitzending van die avond:

Nu.nl tuinkamperen

Tijdens de coronacrisis gaan we even niet kamperen. Althans, niet op een camping. Daarom kwamen we met tuinkamperen, want een tentje staat zo. Op de tuin of op je balkon. Daar kan meer dan je denkt! Karin werd geïnterviewd door nu.nl en dat werd een leuk artikel. 

Jury ANWB caravan- en camper van het jaar

De afgelopen jaren maakte Karin deel uit van de vakjury voor de ANWB Camper en Caravan van het jaar. Dit zijn belangrijke vakprijzen waarbij innovatie, technische aspecten en gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Lees hier meer.  

Flow Magazine

Waarom is de caravan weer zo populair? 
Een interview met Flow over onthaasten, natuur en kamperen.

Flow kampeerartikel

 

Dagblad van het Noorden

logo dagblad van het noorden“Een boomhut op een camping is niet meteen glamping, je moet wel die beleving aankleden”
In gesprek met een journaliste van het Dagblad van het Noorden over glamping, kamperen en trends. Je leest het artikel hier. 

ANWB magazine KCK

 

Interview KCK ANWB interview

In de rubriek ‘Onder de luifel’ verscheen een interview over I love kamperen, Karin’s liefde voor kamperen en het bloggen. Lees het artikel hier. 

Jurylid European Innovation Award 2018, 2019 en 2020, 2021

We hadden al een aantal jaren de eer om mee te beslissen welke producten het meest innovatief zijn in de Europese kampeerbranche! Verschillende producenten en merken doen mee en I love kamperen had een stem in de ronde ‘Bloggers favourites’.

Algemeen Dagblad

Van kramperen naar luxe luieren: Karin gaf een interview over kamperen anno nu. Welke producten neem je mee, waar let je op en hoe kamperen we zelf? Hier het interview over kamperen:

AD Interview over kamperen

Karin van I Love Kamperen wordt op de foto gezet voor AD artikel
Behind the scenes

Weekblad Margriet

Margriet Kampeer accesoires

 Voor Margriet werd Karin geïnterviewd over de site, kampeertrends en haar mooiste kampeerherinnering. Je leest hier meer. 

Coen en Sander Show – Radio 538

Coen en Sander op Radio 538 vroegen zich af waarom kamperen eigenlijk leúk is. Karin heeft ze verteld over verschillende trends en dat kamperen eigenlijk kan op elke manier je wil. Met luxe of juist niet! en dat je met kamperen je vakantieseizoen een stuk ruimer maakt: van april tot oktober kun je weg wanneer en waarheen je wil. Nou luister zelf maar:

I love kamperen op Radio 538
I love kamperen op Radio 538

Kampeerblogger op de Vakantiebeurs en Kampeer- en Caravan Jaarbeurs

Voor de Jaarbeurs Utrecht doet I Love Kamperen tijdens de Vakantiebeurs en KCJ dagelijks verslag vanaf de beursvloer. De blogs lees je oa op de site van de Vakantiebeurs en via de bijpassende social media kanalen.