Vakantie aftelkalender Header
Tel samen met ons af naar je vakantie

Download 'm gratis!

Vakantie Aftelkalender

Kunnen jouw kinderen ook niet wachten tot jullie op vakantie gaan? Of misschien tel je zelf de dagen af. Wij maakten een aftelkalender die je kunt downloaden en uitprinten.

Aftellen naar de vakantie

De kalender duurt twaalf dagen (of nachten), want die spanningsboog is meestal al lang genoeg voor de meeste kids. Pak een paar mooie stickers en plak elke avond voor het slapen gaan een dag af. Of zet er een groot kruis door met een stift. Voor je het weet is het zover! Vakantie!

Downloaden aftelkalender

Klik op de aftelkalender hieronder om ‘m direct te downloaden als PDF.

Wil je meer van dit soort leuke vakantievoorpret? Schrijf je dan onder aan de pagina in voor onze nieuwsbrief. Krijg je ongeveer elke maand een mailtje met een door de kampeerdokter aanbevolen hoeveelheid kampeervoorpret 😉

Vakantie aftelkalender!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Campingreviews en kampeertips in je mailbox?
Schrijf je dan even in!

Meer kampeer-inspiratie

Wil je nu alvast een beetje rondkijken in ons enorme archief kampeerinspiratie? Check dan eens het blog over onze eigen zomervakantie van vorig jaar of de camperreis van Laura. Ook hebben we leuke andere downloads zoals deze aftelkalender. Bijvoorbeeld het ebook ‘Help! Ik wil een caravan’. En natuurlijk allerlei campingtips, informatieve blogs over kamperen en de leuke campinggadgets!

I love kamperen